ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λ. Ζερβός: «Η κυβέρνηση προχωρά σιωπηρά στο ξεπούλημα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»

Λ. Ζερβός: «Η κυβέρνηση προχωρά σιωπηρά στο ξεπούλημα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»

Δήλωση Λ. Ζερβού μέλος Π.Ε.Ν.Δ  Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ:

«Μία εβδομάδα πριν την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της αίτησης ακύρωσης της υπουργικής απόφασης για τη μεταβίβαση των 10.119 ακινήτων στο Υπερταμείο, η Κυβέρνηση ακόμα δεν έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του καταλόγου με τα 2.329 ακίνητα που υποτίθεται πως θα εξαιρούσε. Ανάμεσά τους βρίσκονται μνημεία όπως η Κνωσός, ο Λευκός Πύργος, η Σπιναλόγκα και πολλά άλλα.

Ενώ, λοιπόν, κυβερνητικά στελέχη έχουν πολλές φορές δεσμευθεί πως τα ακίνητα αυτά – αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας κληρονομιάς- δεν θα ενταχθούν στο Υπερταμείο, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα!

Γιατί όμως τα λαλίστατα στελέχη της Κυβέρνησης σιωπούν; Εκείνοι που προεκλογικά με στεντόρεια φωνή μας κατηγορούσαν ως μειοδότες και γερμανοτσολιάδες.

Γιατί κρύβονται; Αυτοί που ακόμα και σήμερα ενόψει της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών μας κατηγορούν ως εθνικιστές και πατριδοκάπηλους.

Μήπως επειδή παραχώρησαν ενσυνείδητα την πολιτιστική μας κληρονομιά ως αντάλλαγμα για τη δήθεν έξοδο από τα μνημόνια;

Οφείλουν εδώ και τώρα να μας πουν όλη την αλήθεια και να αναλάβουν την ευθύνη για το ξεπούλημα της ιστορίας μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video