ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με δυο υποψηφιότητες στα «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού ο Δήμος Μαλεβιζίου

Με δυο υποψηφιότητες στα «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού ο Δήμος Μαλεβιζίου

Στην εκδήλωση Greek Travel Awards, στα πρώτα βραβεία για τους ελληνικούς προορισμούς και ξενοδοχεία συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου στις κατηγορίες «Best Beach Destination – Καλύτερος Προορισμός Παραλίας» και «Best Culture Destination – Καλύτερος Πολιτιστικός Προορισμός».

Στην εκδήλωση, οι Σκανδιναβικές χώρες βραβεύουν τους καλύτερους προορισμούς και τα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σε μια λαμπερή βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου, στην Στοκχόλμη, στη φημισμένη αίθουσα απονομής των Βραβείων Nobel, Blue Hall – City Stockholm Hall. Η διαδικασία γίνεται μέσα από αξιολόγηση και ψηφοφορία κοινού και επιτροπής, η οποία έχει Πρόεδρο τον Τάκη Φιλιππόπουλο (πρώην εμπορικό δ/ντη του tour operator Apollo και πρώην αντιπρόεδρο του tour operator Kuoni) και μέλη της, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού και των MME της Σκανδιναβίας. Αρωγοί των βραβείων, είναι τα μεγαλύτερα τουριστικά μέσα ενημέρωσης της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

 

Όποιοι πολίτες το επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίξουν τις δυο υποψηφιότητες του Μαλεβιζίου ψηφίζοντας μέχρι τις 31/1/2019 μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

 

Για την κατηγορία «Best Beach Destination»: http://bit.ly/2DzS9nP

 

Για την κατηγορία «Best Culture Destinationς» http://bit.ly/2UcsjM6

 

Στους παραπάνω συνδέσμους υπάρχει υλικό προβολής του Δήμου Μαλεβιζίου με κείμενα, φωτογραφίες και video από τις ομορφιές του Μαλεβιζίου. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο τουριστικής προβολής που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή και σκοπός είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Μαλεβιζίου και η ανάδειξή του ως ιδανικού προορισμού στην Σκανδιναβία, σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας.

 

Ο Δήμος Μαλεβιζίου παράλληλα, θα συμμετάσχει στο τουριστικό φόρουμ που θα διοργανωθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο World Trade Center της Στοκχόλμης, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της αγοράς και διάφορα σημεία ειδικού τουριστικού ενδιαφέροντος. Στο πάνελ των ομιλητών του φόρουμ θα βρεθούν σημαντικά ονόματα και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όπως είναι ο Björn Arvidsson, πρόεδρος της Skål International Stockholm, CEO της Razormind, γενικός διευθυντής της Svanstein Resort, η Anna Lennhammer, Γεν. Δ/ντρια της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Σουηδίας, ο Hans Remvig, Γεν. Δ/ντης της Resurs AB/Swedish Travel & Tourist Data Base, ο Martin Ahlberg, CEO της FIN-S και Γεν. Γραμματέας της Baltic Sea Tourism Commission κ.α.

 

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video