ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηγουμενίδης: Δέσμευση της Υπουργού Πολιτισμού για ταχεία αποκατάσταση του Ι.Ν Αγίου Μηνά

Ηγουμενίδης: Δέσμευση της Υπουργού Πολιτισμού για ταχεία αποκατάσταση του Ι.Ν Αγίου Μηνά

Τη δέσμευση της Υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά για προγραμματική σύμβαση και ταχεία αποκατάσταση των προβλημάτων στατικότητας του ναού του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά μετέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά τη σημερινή συνάντηση του με τους υπεύθυνους του ναού στο Ηράκλειο.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο πατέρας  Μανώλης Σταυρουλάκης, το μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου κ.Ανδρέας Κούτσιος και ο κ.Γιώργος Νιούτσικος, πρωτοψάλτης του ναού και πολιτικός μηχανικός που έχει συντάξει το συνολικό πόρισμα και έχει καταγράψει με αναλυτικό τρόπο τα προβλήματα που εντοπίζονται, καθώς και συνεργάτης του γραφείου του Νίκου Ηγουμενίδη.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί στο Υπουργείο, καθώς και ότι η Υπουργός Πολιτισμού κα Μυρσίνη Ζορμπά είναι πλήρως ενήμερη για το θέμα και ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια το επόμενο διάστημα.

Ο βουλευτής τόνισε  εκ νέου το ζήτημα της επικινδυνότητας και της ανάγκης αποκατάστασης του ναού που αποτελεί νεότερο μνημείο της πόλης, και την ανάγκη να προχωρήσουν από όλες τις πλευρές το επόμενο διάστημα οι μελέτες και η χρηματοδότηση τους για την αποκατάσταση του μνημείου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video