ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μαρία Αποστολάκη στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

Η Μαρία Αποστολάκη στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

Στο συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» του Θοδωρή Νίνου, προστίθεται μια ακόμα δυναμική παρουσία, από το χώρο του «Γυναικείου Επιχειρείν». Πρόκειται για την κ. Μαρία Αποστολάκη που επαγγελματικά ξεκίνησε από το δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη επιχειρηματία στο χώρο του εξοπλισμού επιχειρήσεων, έχοντας συγχρόνως εμπειρία και στον τομέα του τουρισμού.

Η κ. Αποστολάκη που είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον τραπεζικό Γιάννη Παντελιδάκη, αναφερόμενη στην απόφασή της να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι γεγονός ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σ’ ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Πέρα όμως από αυτό, είναι ζωτική η ανάγκη για την αναβάθμιση της καθημερινότητας ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα ζωής των δημοτών. Η θετική απάντηση μου στο κάλεσμα του κ. Νίνου, αφορά κυρίως στην εμπιστοσύνη μου απέναντι στο πρόσωπο του επικεφαλής, ο οποίος όλα τα χρόνια της παρουσία του στα κοινά, πρεσβεύει την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την ευγένεια. Από την πλευρά μου καταθέτω την υποψηφιότητά μου θέτοντας τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία του ιστορικού μας δήμου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video