ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με πολύ κέφι και κόσμο έκοψε το τμήμα Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ την πίτα του

Με πολύ κέφι και κόσμο έκοψε το τμήμα Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ την πίτα του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ.

Το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το εργαστηριακό προσωπικό ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα της προϊσταμένης του τμήματος Μαρίας Βογιατζάκη. Για άλλη μία φορά, η κ. Βογιατζάκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό και όλους τους συντελεστές της εθελοντικής αιμοδοσίας και της διάδοσης αυτής της ιδέας σε όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Με τη σειρά της, η διευθύντρια του τμήματος κ. Ειρήνη Νικολούδη Αλεξανδράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι και να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Πιο συγκεκριμένα διευκρίνισε ότι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού που εργάζεται στην αιμοδοσία και τις προσπάθειες των προέδρων των Συλλόγων Αιμοδοτών, το αίμα είναι πολύτιμο και δεν επαρκεί πάντα για να μπορούμε να μεταγγίζουμε όλους τους ασθενείς άμεσα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας, το φλουρί να τυχαίνει στο κομμάτι του εθελοντή αιμοδότη και ένα ευχαριστήριο προς τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για τη χορηγία τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video