ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και ο Παρασύρης ενισχύει Μποκέα!

Και ο Παρασύρης ενισχύει Μποκέα!

Δυναμικά και εντατικά συνεχίζει ο Μενέλαος Μποκέας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του. Για όσους γνωρίζουν τις ισορροπίες στο Μαλεβίζι δεν είναι τυχαίο ότι εξακολουθεί  να ανακοινώνει στο πλάι του ανθρώπους με σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, μόνο ως συστράτευση νικηφόρας πορείας μπορεί να λογιστεί και η συμπόρευση του Βαγγέλη Παρασύρη με τον Μενέλαο Μποκέα. Ο Παρασύρης αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στο Μαλεβίζι, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της παράταξης του Μποκέα. Εξάλλου με τον Μποκέα τους συνδέουν κοινές αντιλήψεις, αφού ανήκουν στην ίδια γενιά και μοιράζονται κοινές αγωνίες και όνειρα για το μέλλον του τόπου.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι στη διαδρομή του στα κοινά της περιοχής, ο Παρασύρης  λειτούργησε με κόκκινες γραμμές το ήθος, την τιμιότητα και την ευθύνη προς τους συμπολίτες του. Είναι άλλωστε γνωστό ότι παρόλο που διετέλεσε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, στη συνέχεια επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί, πιστός στις αρχές και τις αξίες του. Γι’ αυτό και η εκτίμησή του από την τοπική κοινωνία του Γαζίου παραμένει καθολική.

Ο Βαγγέλης Παρασύρης ανήκει στη γενιά των νέων, αυτοδημιούργητων, επιστημονικά καταρτισμένων και δραστήριων ανθρώπων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Οικονομολόγος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video