ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη» Όλες οι ομορφιές του Μαλεβιζίου σε ένα λεύκωμα

«Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη» Όλες οι ομορφιές του Μαλεβιζίου σε ένα λεύκωμα

Στην έκδοση ενός σημαντικού βιβλίου που ενισχύει την τουριστική προβολή του Δήμου Μαλεβιζίου προβάλλοντας τις ομορφιές της περιοχής, προχώρησε ο Δήμος Μαλεβιζίου, στην εκπνοή του 2018. Πρόκειται για το Λεύκωμα «Δήμος Μαλεβιζίου, Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη» το οποίο παρελήφθη τις προηγούμενες ημέρες από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ, οι οποίες είχαν την ευθύνη της έκδοσης.

 

Πρόκειται στην ουσία για ένα μεγάλο, δίγλωσσο, φωτογραφικό λεύκωμα με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου. Στις 272 μεγάλου μεγέθους σελίδες του βιβλίου αναπτύσσεται το εύρος των αξιοθεάτων του συνόλου των οικισμών της περιοχής, τα μνημεία, τα μοναστήρια, οι παραλίες, οι φυσικές ομορφιές, όπως τα αποτύπωσε ο φακός των καλλιτεχνών φωτογράφων των εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ. Η έκδοση εμπλουτίζεται με ένα εκτενές εισαγωγικό κείμενο για την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και τον σύγχρονο χαρακτήρα της περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου, το οποίο συνέταξε μαζί με τα επίσης πλούσια επεξηγηματικά κείμενα των εικόνων ο αρχαιολόγος Γιώργος Τζωράκης, ο οποίος είχε και τη γενική επιμέλεια της έκδοσης.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έκδοση του λευκώματος, το οποίο αποτελεί το πρώτο συνολικό έργο για την περιοχή, μετά τη συγκρότηση του ενιαίου Δήμου Μαλεβιζίου, τονίζοντας: «Η έκδοση αυτή, έρχεται λίγους μήνες μετά την επανέκδοση από το Δήμο μας του – από χρόνια εξαντλημένου, αλλά απολύτως έγκυρου ακόμη – συλλογικού επιστημονικού τόμου για το Μαλεβίζι, το οποίο είναι πλέον στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού. Η σημερινή έκδοση έχει εντελώς άλλο χαρακτήρα, καθώς το φωτογραφικό λεύκωμα για το Μαλεβίζι χρησιμεύει περισσότερο ως περιηγητικός οδηγός για τον επισκέπτη και το φίλο της περιοχής μας. Το πλήθος των εντυπωσιακών φωτογραφιών του εν λόγω βιβλίου αποδίδει με πιστότητα την ομορφιά των σπουδαίων αξιοθεάτων της περιοχής μας, ενώ τα σύντομα αλλά περιεκτικά κείμενα της εισαγωγής και των εικόνων, που συντάχτηκαν με τη δέουσα επιστημονική εγκυρότητα, δίνουν στον αναγνώστη τις βασικές πληροφορίες για την ιστορία και τον πολιτισμό του Δήμου Μαλεβιζίου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video