ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε σύσκεψη τα θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης

Σε σύσκεψη τα θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης

Τα θέματα του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης, που έχουν στοχοθετηθεί στο σχεδιασμό της και προχωρούν, εξετάστηκαν στην τακτική συνεδρίαση της ομάδας διοίκησης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση της Περιφέρειας υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Κυριάκου Κώτσογλου, του Εκτελεστικού Γραμματέα Νίκου Ραπτάκη, της Γενικής Διευθύντριας Εσωτερικής Λειτουργίας, Χρύσας Ελευθερίου, αλλά και την συνδρομή της Ομάδας Πληροφορικής, της Π.Ε. Ηρακλείου.

Ενδεικτικά θέματα της συνεδρίασης η ιστοσελίδα της Περιφέρειας και η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη, οι ολοκλήρωση των ψηφιακών υπογραφών και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της, θέματα Ασφαλείας στο Διαδίκτυο και Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θέματα ψηφιοποίησης και ψηφιακού μετασχηματισμού της Περιφέρειας, ζητήματα προμηθειών, εξοπλισμού, καθώς και του Paperless Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο και αναμένεται να υλοποιηθεί, στο επόμενο διάστημα.

Η επιτροπή συνεδριάζει τακτικά κάθε εβδομάδα, για τους Στόχους που έχει θέσει μέσω του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης, συχνά ευρύτερη με την παρουσία και άλλων εμπειρογνωμόνων, αλλά και στελεχών Πληροφορικής από την υπόλοιπη Κρήτη και τις Π.Ε. ενώ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι, οι Ομάδες Πληροφορικής συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις, όχι μόνον με τους μόνιμους υπαλλήλους ή και τα στελέχη τους, αλλά και με τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης που έχουν προσληφθεί με το πρόγραμμα της Κοινωνικής Εργασίας και πλέον, συμμετέχουν ισότιμα στα Projects, της Περιφέρειας Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώτσογλου, είναι εξαιρετικά σημαντικό, για την Περιφέρεια Κρήτης, εκτός από την υψηλή τεχνολογική σκοπιά, να έχει και μια αντίστοιχα σημαντική διοικητική ικανότητα, να αξιοποιεί διοικητικά, επιχειρησιακά και κοινωνικά τα στελέχη που λαμβάνει από τις ευέλικτες μορφές εργασίας που κατά διαστήματα υιοθετεί η Πολιτεία και η Κεντρική Διοίκηση, ώστε και τα στελέχη αυτά να αποδειχθούν χρήσιμα για τους τομείς ενασχόλησής τους στο μέλλον, εν προκειμένω της Πληροφορικής, αλλά και από την άλλη, η ίδια η Περιφέρεια να αποδειχθεί χρήσιμη στο να παρέχει σημαντική προϋπηρεσία-εμπειρία σε αυτά τα στελέχη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video