ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης, που ανταποκρίθηκαν με ζέση κι ενθουσιασμό και παρευρέθηκαν μαζικά σε όλα τα σημεία της περιοδείας του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν -στους πάνω από 2.500 συμπολίτες από όλη την Κρήτη- και συνέδραμαν στην άψογη διοργάνωση στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την περασμένη Παρασκευή, στο κέντρο «Αναδρομές».

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση κι επιτυχή διεξαγωγή της επίσκεψης του Προέδρου μας στην περιοχή της Μεσαράς, καθώς και στους φορείς που συμμετείχαν στο πλαίσιο της περιοδείας, στα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη και μετάδοση της επίσκεψης, στα δεκάδες μέλη και στελέχη του Κόμματος και φυσικά τους συνεργάτες της ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου για την ανιδιοτελή τους προσφορά και σκληρή τους εργασία για πολλές εβδομάδες πριν την επίσκεψη.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βγούμε νικητές σε όλες τις πολιτικές μάχες που έρχονται. Μάχες που θα αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας εποχής για την Κρήτη μας και όλη την Ελλάδα.

Όλοι μαζί, στο πλευρό του αυριανού Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αγωνιζόμαστε για να  φέρουμε την αλλαγή για την οποία τόσο πολύ διψά αυτός ο τόπος».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video