ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαζεύουν υπογραφές για τις θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο

Μαζεύουν υπογραφές για τις θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο

Οριστική λύση ζητούν οι κάτοικοι του κέντρου από το δήμο Ηρακλείου με επιστολή τους σημειώνοντας ότι καθημερινά οι γειτονιές τους κατακλύζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το βράδυ από αυτοκίνητα μη κατοίκων, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να βάλουν τα αυτοκίνητά τους, με εξαίρεση μια μειοψηφία που μένουν σε πολυκατοικίες με πυλωτή που διαθέτουν θέσεις στάθμευσης για τους ενοίκους τους.

Οι κάτοικοι όπως τονίζουν δαπανούν ποσά -που δεν τους περισσεύουν- για ιδιωτικά πάρκινγκ, ενώ πληρώνουν και πολλές φθορές των αυτοκινήτων από απρόσεκτους και βιαστικούς οδηγούς.

Αναλυτικά το αίτημα των κατοίκων του κέντρου:

AITHMA ΔΗΜΟΤΩΝ
1Ης Δημοτικής Ενότητας Δήμου Ηρακλείου

Προς
Δήμο Ηρακλείου
Δνση Τεχνικών Έργων & Μελετών-
Τμήμα Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών
Κοινοποίηση:
- Γραφείο Δημάρχου
-Γραφείο 1ης Δημ. Ενότητας
- Τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

 

Οι παρακάτω μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου της πόλης που υπογράφουμε στα συνημμένα (5) φύλλα, ζητούμε επιτακτικά να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις θέσεις παρκινγκ για τα αυτοκίνητα μας.

Καθημερινά οι γειτονιές μας κατακλύζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το βράδυ από αυτοκίνητα μη κατοίκων, με αποτέλεσμα εμείς να μην έχουμε που να βάλουμε τα αυτοκίνητα μας, με εξαίρεση μια μειοψηφία που μένουν σε πολυκατοικίες με πυλωτή που διαθέτουν θέσεις στάθμευσης για τους ενοίκους τους.

Δαπανούμε ποσά -που δεν μας περισσεύουν- για ιδιωτικά πάρκινγκ, ενώ πληρώνουμε και πολλές φθορές των αυτοκινήτων μας από απρόσεκτους και βιαστικούς οδηγούς.

Ζητάμε από το Δήμο και όλες τις εμπλεκόμενες αρχές να δώσουν οριστική λύση σε αυτό μας το αίτημα, υλοποιώντας επί τέλους τη σχετική μελέτη που είχε γίνει το 2008 για το συγκεκριμένο ζήτημα από το Δήμο (προβλεπόταν μια θέση πάρκινγκ για κάθε οικογένεια).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και επί μέρους προτάσεις.

Ηράκλειο 24/1/2019


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video