ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολύ κοντά στην αυτονομία της ΔΕΔΙΣΑ

 Τ. Βάμβουκας: Αντιμετωπίσαμε το θέμα με την υπευθυνότητα που αρμόζει, μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και ευχολόγια και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Θετικότατες εξελίξεις προέκυψαν για την αυτονομία της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ), αφού περισσότερο από το 70% των Δημοτικών Συμβουλίων της Κρήτης έλαβαν απόφαση σχετικά με τους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ξεπερνώντας το ποσοστό που όριζε ο νόμος). Αναμένεται πλέον, η επίσημη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αντιμετωπίσαμε το θέμα με την υπευθυνότητα που αρμόζει, μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και ευχολόγια και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφού ισχυροποιήσαμε την επιχείρηση πετυχαίνοντας την επίλυση των οικονομικών της προβλημάτων, την απαλλαγή των Χανιωτών από 2 εκ. ΦΠΑ, την χρηματοδότηση με 9,5 εκ. Ευρώ της κατασκευής νέου χώρου υγειονομικής ταφής, αφού ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου, τώρα είμαστε “μια ανάσα” από τη μεγάλη επιτυχία παραμονής της ΔΕΔΙΣΑ, ως ανεξάρτητου φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Κρήτης με έδρα τα Χανιά.

Οι κόποι, οι προσπάθειες και οι χειρισμοί της Δημοτικής μας Αρχής, των Δημάρχων και της ΔΕΔΙΣΑ, απέδωσαν το αποτέλεσμα που περίμενε η κοινωνία των Χανίων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video