ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας).

 

    Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -  Πρόγραμμα Καλλικράτης), είναι τα εξής:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου και Περιφερειάρχη

Β. Απάντηση σε ερωτήσεις των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ.

Βα. Ζερβάκη Γιώργου με θέμα: «καταστροφή καλλιεργειών από υδροστρόβιλο στην περιοχή Γούδουρα Δήμου Σητείας

Ββ. Ορφανού Στέλιου με θέμα: «αντιπλημμυρικά έργα στο Γιόφυρο Ηρακλείου»

 

  1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ

 

1.1 Έγκριση πρωτόκολλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 11049/16-01-2019 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚ.

- (εισηγητής ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Αθλητισμού κ Συριγωνάκης Νίκος).

 

1.2 Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Κρήτης για υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής δεκατριών (13) ακινήτων του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας  Ασωμάτων, που παραχωρήθηκαν δωρεάν στην Περιφέρεια Κρήτης, για κοινωφελή σκοπό, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 18717/24-01-2019 έγγραφο του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ρεθύμνου.

- (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ρεθύμνου κα Λιονή Μαίρη)

 

1.3 Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Χανίων, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Χανίων.

 

1.4 Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019 (προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου – συμβάσεις μίσθωσης έργου), σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Διοίκησης ΠΚ.

 

- (εισηγήτρια των αριθμ. 1.3 και 1.4 θεμάτων η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κα Ελευθερίου Χρύσα).

 

  1. ΤΟΜΕΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2.1   Έγκριση  Προγράμματος Αθλητισμού - Πολιτισμού Περιφέρειας Κρήτης έτους 2019, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 19258/25-01-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚ.

  • ( εισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Φασουλάκης Κων/νος και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Αθλητισμού κ. Συριγωνάκης Νίκος).
  1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

3.1 Έγκριση μελέτης εξασφάλισης Κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων», σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 15483/21-01-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Χανίων.

- (εισηγητής ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων κ. Βουλγαράκης Απόστολος)

 

3.2 Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης: «ΝΕΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΨΑΡΗΣ ΦΟΡΑΔΑΣ» στο ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» με δικαιούχο  (φορέα υλοποίησης) την Περιφέρεια Κρήτης και  εξουσιοδότηση το Περιφερειάρχη για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων (Αίτηση Χρηματοδότησης, Πίνακες), σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 19927/25-01-2019 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηρακλείου.

 

3.3 Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης: «Ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου Θραψανού» στο ΕΠ «Κρήτη» με δικαιούχο (φορέα υλοποίησης) την Περιφέρεια Κρήτης και εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη Κρήτης για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων (Αίτηση Χρηματοδότησης, Πίνακες) σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 19944/25-01-2019 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηρακλείου.   

   - (εισηγητής των αριθμ. 3.2 και 3.3 θεμάτων ο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης)
  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΣΩΝ

4.1 Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων - εργασιών και μελετών της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου έτους 2019, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 279/16-01-2019 έγγραφο της Δ/νσης Δασών ΠΕ Ηρακλείου.

- (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης).

 

4.2 Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων - εργασιών και μελετών της Δ/νσης Δασών Χανίων έτους 2019, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 542/21-01-2019 έγγραφο της Δ/νσης Δασών ΠΕ Χανίων.

- (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης).

 

4.3 Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων - εργασιών και μελετών της Δ/νσης Δασών Λασιθίου έτους 2019, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Δασών ΠΕ Λασιθίου.

- (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη).

 

  1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των αριθμ. 7/25-06-2018,      και 8/26-07-2018, συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

 - (εισηγητής ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πιτσούλης Γιώργος).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video