ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο επίκεντρο η λειτουργία της ΔΕΔΙΣΑ

Στο επίκεντρο η λειτουργία της ΔΕΔΙΣΑ

Κοινή συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων είχαν το πρωί της Τρίτης (15/1) οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Τ. Βάμβουκας, Ι. Ζερβός, Χ. Κουκιανάκης, Ι. Μαλανδράκης, Αντ. Περράκης, Θ. Σταθάκης) σχετικά με τη λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εξέδωσαν την εξής ομόφωνη ανακοίνωση (την οποία συνυπογράφει και η Δήμαρχος Γαύδου Ευ. Καλλινίκου):

“Η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. αναγνωρίστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως ο μόνος φορέας   που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει το νέο θεσμικό πλαίσιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων .

Για εμάς όλους τους Δημάρχους των Χανίων είναι ξεκάθαρο ότι η Δ.Ε.Δ.Ι.Σ.Α. θα παραμείνει ως αυτόνομος φορέας Διαχείρισης.  Αυτή είναι καθολική απαίτηση των Δήμων, των Φορέων του Νομού, της Διοίκησης και των εργαζομένων της Δ.Ε.Δ.Ι.Σ.Α. και των πολιτών των Χανίων. Η Δ.Ε.Δ.Ι.Σ.Α. είναι ο φορέας εκείνος που αποτελεί πρότυπο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο νησί της Κρήτης.

Για το σύνολο της χανιώτικης κοινωνίας, η αυτόνομη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ε.Δ.Ι.Σ.Α. είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το παρόν αποτυπώνει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video