ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι από χθες το απόγευμα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης, σε συνεργασία με τους Δήμους του νησιού, τα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Αστυνομία) αλλά και τις εθελοντικές οργανώσεις, παρεμβαίνουν όπου απαιτείται σε όλο το νησί με μηχανήματα εκχιονισμού, αλατιέρες, ώστε να κρατηθεί ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο γεγονός που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Λεονταράκης και με την συνδρομή των ιδιωτών-εργολάβων για εκχιονισμούς που έχει μισθώσει η Περιφέρεια, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας με τα τέσσερα τμήματα στις Περιφερειακές Ενότητες έχει καταφέρει να κρατά μέχρι στιγμής ανοιχτό το οδικό δίκτυο στο νησί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης παράλληλα αναφέρει ότι, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού δυο εργαζομένων στην ορεινή περιοχή Αφέντη Χριστού  στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου η Περιφέρεια Κρήτης διέθεσε ένα όχημα-πλατφόρμα που μετέφερε ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής-ΕΜΑΚ το οποίο και επιχειρεί αυτή την ώρα για τον απεγκλωβισμό των εργαζομένων από τα χιόνια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις αργά την νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη καθώς στο ορεινό δίκτυο ενδέχεται να δημιουργηθεί παγετός.

Η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη από την πλευρά της αναφέρει, ότι, τη νύχτα που μας πέρασε (από τις 23:30 έως 02:00) οπότε τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο έντονα, αλατιέρες της Περιφέρειας επιχείρησαν (έριξαν αλάτι) στον εθνικό δρόμο από Γιόφυρο μέχρι Λινοπεράματα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video