ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

850.000 ευρώ για την βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Βρύσσες – Γεωργιούπολη

Με 850.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης την βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Βρύσσες – Γεωργιούπολη

Το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Βρύσσες – Γεωργιούπολη του Δήμου Αποκορώνου θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης με το ποσό των 850.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, υπογράφοντας το σχετικό τεχνικό δελτίο του έργου παρουσία του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη.  

Το έργο υπογράφηκε στο πλαίσιο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης με επίκεντρο έργα του Δήμου Αποκορώνου Κρήτης, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος-Χωροταξίας-Ενέργειας Νίκου Καλογερή, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Ανάπτυξης Δημήτρη Μιχελογιάννη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου Γιάννη Αποστολάκη. Συμμετείχαν επίσης η προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη, τα στελέχη της υπηρεσίας Γιώργος Τουτουτζιδάκης, Αναστάσιος Κυρίτσης, η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, ο προϊστάμενος του τμήματος δομών-περιβάλλοντος Γιώργος Κανδεράκης, η πολιτικός μηχανικός Τζούλια Μπαρτολότσι και οι συνεργάτες του Δημάρχου Αποκορώνου Νεκτάριος Κουμάκης και Χρήστος Ριζιώτης.

 

Βιολογικός καθαρισμός

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε επίσης η εξέλιξη υλοποίησης του μεγάλου αναπτυξιακού έργου του δικτύου αποχέτευσης και του βιολογικού στη Γεωργιούπολη. Έγινε μια συνολική ανασκόπηση υλοποίησης του μεγάλου έργου - δίκτυα αποχέτευσης, βιολογικός καθαρισμός - ενώ έγινε προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών που πρέπει να υλοποιηθούν για την ολοκλήρωση του έργου.  Για την μέχρι τώρα πορεία υλοποίησης του εκφράστηκε ικανοποίηση από τον κ. Κουκιανάκη, ενώ τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των στελεχών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, για την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν προκειμένου να ολοκληρωθεί το σημαντικό για την περιοχή έργο το οποίο όπως είναι γνωστό έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης 2014-2020.  

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε το τεχνικό δελτίο για την χρηματοδότηση που αφορά ύδρευση και άρδευση στο Δήμο Αποκορώνου με προϋπολογισμό 148.000 ευρώ.

 

Φυσιολατρικές διαδρομές

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπέγραψε την υλοποίηση της μελέτης για την ανάπτυξη του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στο Δήμο Αποκορώνου συνολικού μήκους 120 χιλιομέτρων με προϋπολογισμό 238.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουκιανάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την καλή, διαχρονική συνεργασία και την χρηματοδότηση σημαντικών έργων του Δήμου Αποκορώνου σημειώνοντας παράλληλα πως το έργο των φυσιολατρικών διαδρομών «ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο που δίνει άλλη διάσταση στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video