ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηγουμενίδης «Επιπλέον 400.000 ευρώ στους Δήμους του Νομού Ηρακλείου από το ΥΠΕΣ»

Ηγουμενίδης «Επιπλέον 400.000 ευρώ στους Δήμους του Νομού Ηρακλείου από το ΥΠΕΣ»

Σχετικά με τις τελευταίες έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Με σημερινή του ανακοίνωση, το Υπουργείο Εσωτερικών δημοσιεύει τις έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας.

 

Σε ό,τι αφορά τους δήμους του Νομού Ηρακλείου, από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας "ξεκλειδώνουν" τα ποσά των 50.000 ευρώ προς τον Δήμο Βιάννου και 290.000 ευρώ προς τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Επιπλέον, για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας «ξεκλειδώνουν» 60.000 ευρώ προς τον Δήμο Μαλεβιζίου. Συνολικά δηλαδή, το σημαντικό ποσό των 400.000 ευρώ κατευθύνεται σήμερα σε 3 δήμους του Νομού Ηρακλείου.

 

Οι τελευταίες αποφάσεις που υπογράφει ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης έρχονται σε συνέχεια μιας σειράς σημαντικών προγραμμάτων που ενισχύουν αποτελεσματικά όλους τους δήμους του Ηρακλείου και που σύμφωνα με όλους τους τελευταίους υπολογισμούς μέσα στο τελευταίο έτος έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 60 εκατομμύρια ουσιαστικών ενισχύσεων στο Νομό.

 

Όπως αποδεικνύεται, η συστηματική προσήλωση από πλευράς Υπουργείου σε αυτή την αποτελεσματική πολιτική με εμφανή κοινωνική αποτελεσματικότητα αποδίδει και συνεχίζεται εντατικά».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video