ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολιτεία Τυμπακίου: Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο για το 2019

Πολιτεία Τυμπακίου: Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο για το 2019

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Σωματείου Πολιτεία Τυμπακίου για το έτος 2019, στο οποίο συναντά κανείς εικόνες από το παρελθόν της πόλης, στιγμές που ανήκουν  πια στην ιστορία. Τα δίστιχα και δημοτικά διαφόρων κατηγοριών, ένα παιχνίδι της εποχής και ένα «θρυλικό πρόσωπο» συμβάλλουν στη γνωριμία του τρόπου ζωής και της νοοτροπίας των παλιών Τυμπακιανών.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με την αγορά του ημερολογίου, ενισχύοντας το έργο και τις δράσεις του Σωματείου μας, συνδράμοντας για την κάλυψη των αναγκών που θα  προκύψουν από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε και φέτος.


Μπορείτε να το προμηθευτείτε από:
1. το Τυμπάκι απευθυνόμενοι στο κατάστημα «Επίκεντρο», στη Λεωφόρο Τυμπακίου
2. το Ηράκλειο με την αποστολή στο email: info@politiatimpakiou.gr είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6948728253.

Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτείας Τυμπακίου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά :

 

Τον κ. Ανδρέα Κιμ.  Λενακάκη για την ευγενική παραχώρηση υλικού από το λαογραφικό του αρχείο, καθώς και από το βιβλίο του με τίτλο «Δημοτικά Τραγούδια στη Μεσαρά, Μεσαρίτικα Λαογραφικά 1, Συμβολή στην Κρητική Παράδοση», εκδ. Αντίλαλος,  2007.

 

Την κα Αριάδνη Τσαγκαράκη-Ταβερναράκη για το βιβλίο με τίτλο «Τυμπάκι», εκδ. EUROGRAPH Α.Ε. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, Ιούλιος  1994.

 

Τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές μας για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video