ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γυναίκα και επιχειρηματική καριέρα/καλές πρακτικές-Εκδήλωση στο H2B HUB

Γυναίκα και επιχειρηματική καριέρα/καλές πρακτικές-Εκδήλωση στο H2B HUB

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το H2B HUB και το FPower διοργανώνει panel συζήτησης “Step it Up: Female Career stories”, το Σάββατο 01/12, στις 11:00πμ στο χώρο του H2B HUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος), στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CrossEUWBA,.

Με επιμέλεια ερωτήσεων από το FPower (Μαρία Αρναουτάκη - Ροσάννα Μόρτογλου) και καλεσμένες τη Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP Design στη Workable και την Έλλη Γενιατάκη, Ιδιοκτήτρια & Quality Manager στο ξενοδοχείο Radisson Blu Resort, θα συζητήσουμε για την πορεία τους σε τεχνολογία και τουρισμό, για το remote working και τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Το event απευθύνεται τόσο σε φοιτήτριες όσο και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς θα εξελιχθούν στην καριέρα τους, να εμπνευστούν από γυναίκες επαγγελματίες της Κρήτης και να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό και networking.

Απαραίτητη δωρεάν εγγραφή στο σύνδεσμο: http://bit.ly/2RciBYU

Συμμετέχουσες:

Η Έλλη Γενιατάκη είναι Ιδιοκτήτρια καθώς και Operations & Quality Manager στο ξενοδοχείο Radisson Blu Resort. Είναι απόφοιτος της Ελβετικής σχολής Hospitality Management, Glion Institute of Higher Education. Η Έλλη Γενιατάκη βραβεύτηκε το 2017 ως απόφοιτος της εν λόγω σχολής με μια απο τις πιο πετυχημένες καριέρες αποφοίτων του Πανεπιστημίου από το έτος ίδρυσής του το 1962 και είναι η μοναδική Ελληνίδα που μπήκε στο επετειακό ‘55 Years of Excellence’ Booklet. Η Glion Institute of Higher Education θεωρείται μια από τις κορυφαίες και πιο απαιτητικές σχολές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη είναι VP of Design στο Workable. Ηγείται μιας εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας, σχεδιάζοντας ένα εργαλείο προσλήψεων που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται υπερήρωες. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις προκλήσεις της μετάβασης από ρόλους παραγωγής σε ρόλους management.

Η Μαρία Αρναουτάκη μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης σπούδασε στην Αθήνα και έκανε πρώτα της βήματα στον χώρο της τεχνολογίας μέσα από το ελληνικό startup οικοσύστημα. Είναι συνιδρύτρια του FPower και αυτή τη στιγμή, μένει και εργάζεται στο Λονδίνο ως Product Manager.

Η Ροσάννα Μόρτογλου είναι Co-Founder του FPower, και Greece Chief Representative στο Libra Group. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε International Business & European Affairs στο DEREE, The American College of Greece, καθώς και Διδασκαλία Χορού στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έπειτα από 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν, επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εφαρμόσει τη διεθνή εμπειρία της και να αποτελέσει μέρος μιας θετικής αλλαγής.

 

To H2B HUB στοχεύει στην ενίσχυση του οικοσυστήματος startup επιχειρήσεων, μέσω της παροχής των κατάλληλων συνθηκών -όπως έμπνευση, γνώση, δυνατότητες συνεργασίας και πόρους- για τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας H2B HUB
Website: htob.gr

FB Page: fb.com/htobhub


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video