ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη επαγγελματιών εκπαιδευτών στο Βερολίνο στα πλαίσια του προγράμματος Γεωθερμίας και Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας «Geothermal and Solar Skills»

Επίσκεψη επαγγελματιών εκπαιδευτών στο Βερολίνο στα πλαίσια του προγράμματος Γεωθερμίας και Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας «Geothermal and Solar Skills»

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η κινητικότητα 10 επαγγελματιών εκπαιδευτών στο Βερολίνο, στα πλαίσια του προγράμματος «Geothermal and Solar Skills» (Erasmus+, Δράση ΚΑ1).

Οι 10 συμμετέχοντες της Α’ ροής κινητικότητας συμμετείχαν σε συναντήσεις με εκπαιδευτικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης και μαθητείας, όπως το Επιμελητήριο Βερολίνου IHK [The Chamber of Commerce and Industry of Berlin (CCI Berlin)], την Γερμανική Ένωση Γεωθερμίας (German Geothermal Association), και το Geo-En Energy Technologies GmbH.

Οι συναντήσεις αυτές, κομμάτι του καθημερινού εκπαιδευτικού προγράμματος που οργάνωσε το Ινστιτούτο LDI UG, συνεργαζόμενος φορέας υποδοχής στο εξωτερικό, συνέβαλλαν σημαντικά στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών εργαλείων με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση για την απόκτηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και εγκαταστάσεις γεωθερμικών συστημάτων. Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη μορφή ποιοτικών μαθησιακών προσεγγίσεων που επιτρέπουν την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, την αξιολόγηση και την επικύρωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων στον χώρο εργασίας.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ1, με τίτλο «Geothermal and Solar Skills», μαθησιακής κινητικότητας είναι να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια σε επαγγελματίες εκπαιδευτές ενηλίκων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης νέων δεξιοτήτων ηλεκτρολόγων και υδραυλικών που εργάζονται σε γεωθερμικές και ηλιακές εγκαταστάσεις, παρέχοντάς τους την δυνατότητα να μπορούν να κατανοήσουν και να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά, ηλιοθερμικά συστήματα και γεωθερμικές αντλίες θερμότητας.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη της Β’ ροής κινητικότητας, η οποία έχει ήδη συσταθεί και αναμένεται να αναχωρήσει για το Βερολίνο με σκοπό την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών συναντήσεων, στα πλαίσια του προγράμματος «Geothermal and Solar Skills» Erasmus+, Δράση ΚΑ1.
Συντονιστής της δράσης κινητικότητας είναι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για την Απασχόληση (ECTE – Παπαναστασίου 3, Ρέθυμνο)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Κατάρτισης για την Απασχόληση – ECTE (www.ecte.gr) και στη σελίδα του προγράμματος https://ift.tt/2B8KOdX

Στη σύμπραξη συμμετέχουν το Επιμελητήριο Χανίων και η ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Το έργο υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video