ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Συνέδριο ECHOPOLIS 2018 – Φύση και Πολιτισμός η Περιφέρεια Κρήτης

Στο Συνέδριο ECHOPOLIS 2018 – Φύση και Πολιτισμός η Περιφέρεια Κρήτης

Στο Συνέδριο “ECHOPOLIS2018 – Φύση & Πολιτισμός” συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης, που διοργανώθηκε από τον Διεθνή Oργανισμό SDMed Observation, Planning & Eco-innovation σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, και πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδιο Ίδρυμα στην Αθήνα.

Το ECHOPOLIS, δίδει έμφαση στις Στρατηγικές και εφαρμογές βασισμένες στη φύση και στον πολιτισμό για τις πόλεις και τις περιφέρειες, και στοχεύει στη συγκέντρωση εκπροσώπων πόλεων και περιφερειών από ολόκληρο τον κόσμο που σχεδιάζουν ή εφαρμόζουν καινοτόμες και συνδεδεμένες λύσεις βασισμένες στη φύση και τον πολιτισμό για την ανάπτυξή τους, δημιουργώντας έστι ένα διεθνές φόρουμ ανταλλαγής και κοινής δράσης.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, η Δρ Ελένη Χατζηγιάννη Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, παρουσίασε σε ειδική ενότητα για τη Μεσόγειο, Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά έργα που υλοποιούνται στην Κρήτη, συναφή με τον βιώσιμο τουρισμό, την καινοτομία, την προστασία του περιβάλλοντος, υπό το τρίπτυχο “Περιβάλλον-Πολιτισμός-Τουρισμός”.

Το Συνέδριο, υπό το πρίσμα και του έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, συγκέντρωσε περισσότερες από 100 ομιλίες από χώρες της Ευρώπης, τον Καναδά, Λίβανο, Παλαιστίνη, σε τριήμερες παράλληλες θεματικές συνεδρίες, από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς, εκπροσώπους πόλεων και περιφερειών μαζί με επιχειρήσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video