ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία η ημερίδα «Η τέχνη ενάντια στη Βία»

Με επιτυχία η ημερίδα «Η τέχνη ενάντια στη Βία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, η ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) του Δήμου Ηρακλείου με θέμα «Η Τέχνη ενάντια στη Βία».
Η ημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.ΙΣ. Μαρία Καναβάκη, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότηας Ηρακλείου Κωνσταντίνος Θεοφάνους και εκ μέρους της Γραμματείας Γυναικών Αστυνομικών της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου η Μαρία Μαραγκάκη.

Στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η καμπάνια «Dontacceptit» της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και ακολούθησαν οι παρουσιάσεις :
«Κουράστηκα - η ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δ. Ηρακλείου», Βασιλογιαννάκη Μαρία Med , Ψυχολόγος.

«Η Εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στην Καθημερινή Ζωή των Πολιτών», Ζαχαρένια Δρόσου Καμηλάκη, Msc Κοινωνιολόγος, Πρόεδρος ΜΚΟ Γυναικών «ΙΡΙΔΑ», Προϊσταμένη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Ηρακλείου.
«Η ισότητα των φύλων στους 17 Στόχους για την Εκπαίδευση για Βιώσιμη Ανάπτυξη (UNESCO 2015-2030), Βασιλάκη Ασπασία, Εκπαιδευτικός- Κοινωνιολόγος.
Στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία ευαισθητοποίησης, μικρού μήκους «After day» - του Δ. Χριστοδούλου. Ακολούθησε το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Κατα- γράφοντας τη Βία», με τον Λευτέρη Γιαννακουδάκη, Συγγραφέα - Δάσκαλο Δημιουργικής Γραφής και η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια για γυναίκες με κιθάρα και φωνή - Μια μουσική αφήγηση με τους Δημήτρη Ζαχαριουδάκη - Χαϊνη και Μαρία Κριτσωτάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video