ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Περιφέρει η Πρέσβης της Ιρλανδίας

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την Πρέσβη της Ιρλανδίας

Η ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος με απευθείας πτήσεις από την Ιρλανδία στο νησί, η βελτίωση του εξαγωγικού εμπορίου της Κρήτης στην Ιρλανδία  με έμφαση στα αγροτικά προϊόντα, και οι συνεργασίες με τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά-Ερευνητικά Ιδρύματα συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με την Πρέσβη της Ιρλανδίας στην Ελλάδα Orla O' Hanrahan.

Στη σημερινή συνάντηση στη Περιφέρεια παρουσία του επίτιμου Προξένου της Ιρλανδίας στη Κρήτη Γιάννη Ξενικάκη, και του στελέχους της Πρεσβείας Michelle Ryan, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η Πρέσβης Orla O' Hanrahan συμφώνησαν ότι θα υπάρχουν περαιτέρω συνεργασίες μεταξύ Κρήτης και Ιρλανδίας.

Η Πρέσβης επισημαίνοντας τον θαυμασμό της για τις ομορφιές της Κρήτης και τον πολιτισμό της δήλωσε στα ΜΜΕ αμέσως μετά την συνάντηση της με τον Περιφερειάρχη, ότι Ιρλανδία και Κρήτη θα ενδυναμώσουν τις επαφές τους ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συνεργασία στον τουρισμό, στις εξαγωγές Κρητικών προϊόντων, αλλά και στις συνεργασίες με τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά-Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού μας.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του ευχαριστώντας της Πρέσβη της Ιρλανδίας για την επίσκεψη ανέφερε: «Είχαμε μία εξαίρετη συζήτηση με την κυρία Πρέσβη και συζητήσαμε ειδικά για τον τουρισμό πώς θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε τον συγκεκριμένο τομέα, την τουριστική ροή από την Ιρλανδία στη Κρήτη. Επίσης θα γίνει μία συνάντηση και με τον κ. Πρύτανη τον κ. Ζώρρα για να συζητηθούν συνεργασίες μεταξύ των Πανεπιστημίων μας.

Επίσης πως θα βελτιώσουμε τις εξαγωγικές μας δραστηριότητες και σε αυτή την κατεύθυνση θα γίνει μία συνάντηση με τον εμπορικό ακόλουθο στην Πρεσβεία της Ιρλανδίας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video