ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χρηματοδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Βιάννου

Χρηματοδότηση ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου από το πρόγραμμα αστική αναζωογόνηση του Πράσινου Ταμείου

Στο πρόγραμμα Αστική αναζωογόνηση του Πράσινου Ταμείου εντάσσεται και χρηματοδοτείται με το ποσό των 200.000,00 ευρώ η πρόταση του Δήμου Βιάννου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη πρόταση στο Δημοτικό Σχολείου Άνω Βιάννου θα γίνουν οι ακόλουθες παρεμβάσεις.
1) Αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων
2) Προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης στην τοιχοποιία, οροφή και στο δάπεδο.
3) Αντικατάσταση λαμπτήρων (Τεχνητός Φωτισμός) και διατάξεων αυτοματισμών
4) Αντικατάσταση συστήματος θέρμανσης / εγκατάσταση αντλίας θερμότητας
Το ποσοτικό όφελος των προτεινόμενων παρεμβάσεων - τεχνολογιών είναι πολύ σημαντικό, εφόσον παρέχεται μεγάλο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας. Με την εφαρμογή όλων ταυτόχρονα των παρεμβάσεων στο κτίριο δηλ: προσθήκη θερμομόνωσης στην τοιχοποιία, στην οροφή και στο δάπεδο σε συνδυασμό με ψυχρά υλικά στα δώματα, αλλαγή των εξωτερικών κουφωμάτων και υαλοπινάκων, αντικατάσταση των λαμπτήρων και διατάξεων αυτοματισμού.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Υποβάλαμε τεκμηριωμένη πρόταση και διεκδικήσαμε μέσα από τους πόρους του Πράσινου Ταμείου στο Πρόγραμμα Αστική Αναζωογόνηση την ενεργειακή αναβάθμιση του μεγαλύτερου Δημοτικού Σχολείου της Βιάννου.  Το έργο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου στο Δήμο Βιάννου και θα αποτελέσει ένα σημαντικό έργο για την περιοχή και την Περιφέρεια Κρήτης γενικότερα. Θα ενσωματώνει νέες πράσινες τεχνολογίες συμβάλλοντας και αυτό στις επιταγές της σύγχρονης εποχής του 20-20-20 μέχρι το 2020 (μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 20% κάτω από τα επίπεδα του 1990, 20% της κατανάλωσης ενέργειας της ΕΕ να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, μείωση κατά 20% της κατανάλωσης ενέργειας μέχρι το 2020 μέσω βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης). Με καθημερινή δουλειά ώριμες μελέτες και προσπάθεια κάθε μέρα προσθέτουμε νέα έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.  Οφείλω να ευχαριστήσω τον Βουλευτή Ηρακλείου κο Μιχελογιαννάκη Ιωάννη για την στήριξη του αιτήματός μας στη Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου και την συμπαράστασή του για την χρηματοδότηση του σημαντικού για τον τόπο μας έργου».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video