ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη ο Στέλιος Γιαννικάκης

Στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη ο Στέλιος Γιαννικάκης

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort Στέλιο Γιαννικάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Δήμου γενικότερα, αλλά και του Φόδελε ειδικότερα, καθώς και οι επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Στέλιος Γιαννικάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Μαμουλάκη, κάνοντας αναφορά στο ήθος, την αξιοπιστία, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει. Τόνισε δε ότι τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό έργο στο Δήμο Μαλεβιζίου, έργο το οποίο και πρέπει να συνεχιστεί προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Στέλιο Γιαννικάκη για την υποστήριξη και τα καλά του λόγια, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύχρονη συνεισφορά της οικογένειας Γιαννικάκη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επιδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video