ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου διαδικασία που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 17 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το ΕΚΗ , η Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων τερμάτισε πρώτη καταλαμβάνοντας 13 έδρες. Ακολούθησαν η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία με 4 έδρες (21%) και η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων με 2 έδρες.

Όλη η ανακοίνωση του ΕΚΗ

Σήμερα οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων του Ηρακλείου με μία φωνή έδωσαν την απάντηση στις συκοφαντίες και στου τόνους λάσπης, που δέχτηκε η παράταξη και ο Πρόεδρος μας και δεν είναι άλλη «ότι το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δεν ‘’χαλιναγωγείται’’ από τον οποιοδήποτε κομματικό μηχανισμό. Αυτοί που πετάνε τη λάσπη έχουν και τα λερωμένα χέρια».
Μεγαλειώδης ήταν η συμμετοχή των Αντιπροσώπων, που ολοκληρώθηκε με την Εκλογική Διαδικασία (17,18 & 19 Νοεμβρίου 2018 ) του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής & Αντιπροσώπων στην Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) 13 έδρες (67%)
Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ – ΠΑΜΕ ) 4 έδρες (21%)
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε) 2 έδρες (12%)

Για την Εκπροσώπηση στη Γ.Σ.Ε.Ε έλαβαν:
Η Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων ( ΔΗ.ΣΥ.Ε.) 6 έδρες (73%)
Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ - ΠΑΜΕ) 1 έδρα (19%)
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε) 0 έδρες ( 8%)

Δήλωση  του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιου Βοριά για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

«Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που με την ψήφο τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας.
Αυτή η νίκη, σε μία δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και την Ελληνική Κοινωνία, ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους, που μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις δυνάμεις της σοβαρότητας, της συνέπειας και της ευθύνης.
Με τα ματιά στις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συνεχίσει με σταθερότητα να υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες τους, με τις αρχές και τις αξίες της συλλογικής αυτονομίας που αποτελεί ( το κλειδί ) της ενότητας και της ιστορικής πορείας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video