ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκινούν σημαντικές εργασίες ανάπλασης στον Μουζουρά Ακρωτηρίου

Ξεκινούν σημαντικές εργασίες ανάπλασης στον Μουζουρά Ακρωτηρίου

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εργασιών ανάπλασης στον Μουζουρά Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας επισκέφτηκε την Παρασκευή (23/11) το πρωί τον οικισμό, ώστε να λάβει γνώση, ιδίοις όμμασι, για την ανάπλαση που επίκειται να πραγματοποιηθεί και που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Στον οικισμό του Μουζουρά, μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ελευθερία Αλιφιεράκη και Γιώργος Ξανθουδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κουτράκης και Κυριάκος Καζάκος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουζουρά Ζαχαρίας Καζάκος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση δρόμων του Μουζουρά, που συνδέουν την εκκλησία του οικισμού (Άγιος Παντελεήμονας), με την πλατεία Λούτρας, τμήματα που παρουσιάζουν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Στο υπό διαμόρφωση τμήμα βρίσκεται και το αγροτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στο πλαίσιο της ανάπλασης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις, ξύλινες κατασκευές, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση φωτιστικών. 

“Ο Μουζουράς είναι ένα χωριό με αρχαία σχεδόν παράδοση και με σημαντική ιστορία. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν ανάγκες και τις καλύπτουμε σταδιακά”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του οικισμού. 

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουζουρά, Ζαχαρίας Καζάκος ανέφερε: “Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Χανίων πρωτίστως και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία να φτιαχτεί ο συγκεκριμένος δρόμος και να γίνουν και άλλες σημαντικές εργασίες. Επιτέλους δόθηκε η ευκαιρία να γίνει αυτή η παρέμβαση που θα ωφελήσει τους κατοίκους του Μουζουρά”. 

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη, αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Μουζουρά, στον οικισμό των Στερνών Ακρωτηρίου και πιο συγκεκριμένα στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Δήμου Χανίων, μαζί με τους Αντιδημάρχους Ελ. Αλιφιεράκη και Γ. Ξανθουδάκη τους Δημ. Συμβούλους Γιάννη Κουτράκη και Κυριάκο Καζάκο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Ο Δήμαρχος Χανίων διαπίστωσε τις εξαιρετικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται τα μαθήματα στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Δήμου Χανίων, ενώ έκανε αυτοψία και στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου. Μετά από συζήτηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες θα ληφθούν πρωτοβουλίες για εργασίες ανάπλασης στον περιβάλλοντα χώρο που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολείου και θα τονώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video