ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Η αυτοδιοίκηση πρέπει να ισχυροποιηθεί πραγματικά, όχι μόνο θεσμικά αλλά και σε επίπεδο προσώπων»

φωτογραφία αρχείου

«Η αυτοδιοίκηση είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ. Πρέπει να ισχυροποιηθεί πραγματικά, όχι μόνο θεσμικά αλλά και σε επίπεδο προσώπων», τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη 101.5 και το Μανώλη Αργυράκη, ενώ υπογράμμισε «οι πολίτες μας ψηφίζουν για την κρίση μας και ως Γραμματέας καλούμαι να παίρνω αποφάσεις που άλλους στεναχωρούν και άλλους δυσαρεστούν».

 

Αναλυτικά:

 

  • Έχουμε μια Κυβέρνηση η οποία παραπαίει. Προσπαθεί να παίξει σε 3 ταμπλό ταυτόχρονα. Το πρώτο είναι η σκανδαλολογία, κάτι που ξέρει καλά να κάνει, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το άλλο είναι η παροχολογία, υποστηρίζοντας ότι έχει ανακαλύψει το ευρώδεντρο και μοιράζει διορισμούς. Και το 3 είναι η προσπάθεια του κ.Τσίπρα να επανέλθει ως ένα πρόσωπο ισχυρό, ως ένας ευρωπαίος οραματιστής, ως ο πολιτικός που βλέπει πιο μακριά από την καθημερινότητα, από τα στενά όρια του ελληνικού κράτους.
  • Ο κ.Τσίπρας εργαλειοποιεί το Σύνταγμα και συγκεκριμένα τη συνταγματική αναθεώρηση που αποτελεί μία κορυφαία διαδικασία. Να γίνει  η αναθεώρηση, αλλά με όρους σοβαρούς και με στόχο, το Σύνταγμα να βοηθήσει στην πορεία του έθνους και όχι μονάχα να εξυπηρετήσει μικροκομματικά οφέλη.
  • Ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε να ενισχύσει το αριστερό του προφίλ με την συνταγματική αναθεώρηση και του άρθ.3 που αφορά τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας. Εμείς ως ΝΔ ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Η ΝΔ δεν κρίνει αναγκαία την αλλαγή του άρθ. 3 του Συντάγματος που αφορά της σχέσεις Πολιτείας- Εκκλησίας. Η ανεξιθρησκεία και ο σεβασμός όλων των θρησκειών έχουν την απόλυτη συνταγματική κατοχύρωση.
  • Ο κ.Τσίπρας πουλάει «πολύ πνεύμα» περί της δημιουργίας 10.000 νέων θέσεων εργασίας στο δημόσιο. Ξεχνά ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεταβάλλει το τρόπο μισθοδοσίας των κληρικών. Νομίζει ότι μπορεί να εξαπατήσει νέους τάζοντας 10.000 θέσεις στο Δημόσιο. Δεν μπορεί να συζητά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και να δεσμεύει και την Εκκλησία της Κρήτης. Η Κρήτη ως γνωστόν είναι ημιαυτόνομη και υπάγεται κατευθείαν στο Πατριαρχείο.
  • Η αυτοδιοίκηση είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ. Πρέπει να ισχυροποιηθεί πραγματικά, όχι μόνο θεσμικά αλλά και σε επίπεδο προσώπων.
  • Στόχος μας δεν είναι να δώσουμε χρίσματα. Το «παζλ» της αυτοδιοίκησης συνεχώς διευρύνεται και εμπλουτίζεται με στελέχη από όλους τους χώρους που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ με φιλελεύθερες ιδέες και απόψεις.
  • Στις επόμενες εβδομάδες το «παζλ» των προσωπικοτήτων θα ολοκληρωθεί, πάντοτε με υπευθυνότητα και αξιοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις.
  • Οι υποψηφιότητες που θα επιλέξει να στηρίξει η ΝΔ θα είναι εκπλήξεις και δε θα είναι το συνηθισμένο για την Κρήτη και το Ηράκλειο μιας υποψηφιότητας που θα συμπληρώσει μια άλλη επιλογή από διαφορετικό χώρο.
  • Κάποια στιγμή οι συζητήσεις τελειώνουν και λαμβάνονται αποφάσεις. Οι πολίτες μας ψηφίζουν για την κρίση μας και ως Γραμματέας καλούμαι να παίρνω αποφάσεις που άλλους στεναχωρούν και άλλους δυσαρεστούν.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video