ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου υπολειτουργούν

Τα σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου υπολειτουργούν

Με αφορμή την συνεχιζόμενη αναστάτωση στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μυλοποτάμου, λόγω έλλειψης καθηγητών, αλλά και τις καταλήψεις στο ΓΕΛ Περάματος και στο Γυμνάσιο Κράνας, ο υπεύθυνος παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου κ. Μανούσος Κλάδος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Δυστυχώς, δύο μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου υπολειτουργούν. Οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών έχουν εξοργίσει την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί φέτος το Υπουργείο Παιδείας και οι υπηρεσίες του.
Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, βιώνουν μια πρωτοφανή αναστάτωση, οι καταλήψεις είναι συνεχείς και οι διαμαρτυρίες εντείνονται, καθώς μέρα με την μέρα, οι ελπίδες για αντιμετώπιση του προβλήματος αποδεικνύονται φρούδες.

Στην τρέχουσα χρονική συγκυρία τα σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου έχουν ανάγκη εκπαιδευτικούς για την υλοποίηση μαθημάτων ως ακολούθως:

Γυμνάσιο Γαράζου: Μαθηματικά, Θρησκευτικά, Τεχνολογία, Οικιακή Οικονομία, Καλλιτεχνικά και μουσική. Χρειάζεται επίσης ένας μαθηματικός και ένας φιλόλογος για το τμήμα ένταξης.
Γυμνάσιο Κράνας: Δύο καθηγητές για φιλολογικά μαθήματα και από ένας για μαθηματικά, θρησκευτικά, μουσική, καλλιτεχνικά και τεχνολογία.
Γυμνάσιο Πανόρμου: Μαθηματικά, φυσική, θρησκευτικά, τεχνολογία, καλλιτεχνικά, μουσική.
Γυμνάσιο Περάματος: Μαθηματικά, τεχνολογία, αγγλικά και μουσική.
ΓΕΛ Περάματος: δύο μαθηματικοί, ένας πληροφορικής και ένας καλλιτεχνικών.
ΓΕΛ Πανόρμου: μαθηματικά, θρησκευτικά και καλλιτεχνικά.
ΕΠΑΛ Γαράζου: Γεωπονία, αγγλικά, φιλολογικά μαθήματα, μαθηματικά, θρησκευτικά.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για όλη αυτή την κατάσταση και απαιτούμε την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών.

Παράλληλα δε, απαιτούμε μια συγνώμη. Μια συγνώμη από όλους όσοι βολεμένοι στις καρέκλες τους, δεν έχουν την ικανότητα να προγραμματίσουν και να καλύψουν όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών, που αναγκάζονται και μεταφέρονται τόσα χιλιόμετρα κάθε πρωί και κάθε απόγευμα, χωρίς να κάνουν πλήρες πρόγραμμα στα σχολεία τους, μένοντας ώρες και ώρες στους δρόμους περιμένοντας τα λεωφορεία.

Απαιτούμε να ζητήσουν συγνώμη από αυτά τα παιδιά, από τους γονείς τους, από την κοινωνία, που «πληρώνει το μάρμαρο» της ανικανότητα τους να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους απέναντι στην δημόσια και δωρεάν παιδεία.»

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video