ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις καλύτερες της Ευρώπης η ιστοσελίδα τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου

Στις καλύτερες της Ευρώπης η ιστοσελίδα τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου

Μετά από την ανάδειξη του Ηρακλείου ως ταχύτερα αναπτυσσόμενου ευρωπαϊκού τουριστικού προορισμού για το 2017, άλλη μια σημαντική αναγνώριση έρχεται να επιβραβεύσει τη στρατηγική τουριστικής προβολής του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των «.eu Web Awards 2018» που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, η ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου https://ift.tt/2S5D41O
, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 10.000 υποψηφιότητες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μια από τις τέσσερις καλύτερες στην κατηγορία «House of .eu”.

Νικήτρια της κατηγορίας ήταν η ιστοσελίδα socialeurope.eu (ψηφιακή πανευρωπαϊκή εφημερίδα που εκδίδεται στη Γερμανία) αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία είναι αφιερωμένη στον τουρισμό, πήρε την πρώτη θέση, ανάμεσα στις ιστοσελίδες δημοσίων φορέων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού Emily Taylor: «Το visitheraklion.eu αποτελεί μια μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να προσφέρει στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία της πόλης του Ηρακλείου».

Το βραβείο για τον Δήμο Ηρακλείου παρέλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video