ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Βιάννου: Στο επίκεντρο συνάντησης η σχολική στέγη

Συνάντηση δημάρχου Βιάννου με διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Τις δυνατότητες προώθησης έργων σχολικής στέγης στο Δήμο Βιάννου συζήτησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» - ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης,  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος παρουσίασε τα  προβλήματα σχολικής στέγης που αφορούν στον Δήμο ενώ ζήτησε από τον κο Χαρωνίτη να βοηθήσει η εταιρεία των Κτιριακών Υποδομών στον τομέα των μελετών για τα κτίρια σχολικών μονάδων. Δόθηκε προτεραιότητα στην ανέγερση σχολικής μονάδας δημοτικού και νηπιαγωγείου Καστρίου Κερατόκαμπου μια από τις αναπτυσσόμενες περιοχές του Δήμου που στερείται σχολικής μονάδας, Επίσης ο Δήμαρχος έθεσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο το θέμα της προμήθειας νέου εξοπλισμού των σχολείων και ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από τους διευθυντές μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Όπως ανέφερε ο κος Χαρωνίτης το εξειδικευμένο προσωπικό των Κτιριακών Υποδομών θα ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες του Δήμου για εκπόνηση μελετών αρχής γενομένης από την μελέτη για κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Καστρίου Κερατόκαμπου, μέσω προγραμματικής σύμβασης που θα υπογραφεί ανάμεσα στους δύο φορείς με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα ικανοποιηθεί το αίτημα των σχολείων του Δήμου σε εξοπλισμό που αφορά σε καρέκλες θρανία και βιβλιοθήκες.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον διευθύνων Σύμβουλο τω Κτιριακών Υποδομών τονίζοντας ότι  υπάρχει βούληση και καλή διάθεση για συνεργασία στα τόσο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του Δήμου σε εξοπλισμό και υποδομές .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video