ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έπεσαν οι υπογραφές πέντε νέων συμβάσεων για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βιάννου

Έπεσαν οι υπογραφές πέντε νέων συμβάσεων για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βιάννου

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού  165.000,00 ευρώ ξεκινούν στο δήμο Βιάννου τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τους αναδόχους των έργων παρουσία του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Νικήτα Γιαμαλάκη .

Συγκεκριμένα τα έργα και παρεμβάσεις αφορούν :

-Ασφαλτόστρωση της αγροτικής  οδού Βαχουδιανός Ξερόκαμπος πρώτο τμήμα παρέμβασης .

-Τσιμεντοστρώσεις δημοτικής οδοποιίας της τοπικής Κοινότητας Αμιρών.

-Αποκατάσταση αναβάθμιση του πρώην αστυνομικού σταθμού Εμπάρου για την μεταφορά και στέγαση  του Περιφερειακού Ιατρείου Εμπάρου.

-Αποκατάσταση αναβάθμιση του δημοτικού κτιρίου του οικισμού Κρεβατά και διαμόρφωση της εισόδου στην προέκταση του νεκροταφείου του οικισμού.

-Επέκταση αρδευτικού δικτύου στην θέση πεζεμπές Τ.Κ. Χόνδρου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

Με σημαντικές στοχευμένες παρεμβάσεις ανταποκρινόμαστε στα καθημερινά αιτήματα των δημοτών μας . Έργα και παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες με  έργα που έχουν ήδη δημοπρατηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης με εξασφαλισμένες τις πιστώσεις. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζομε  εδικά με την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού και υποστελέχωση της τεχνικής μας υπηρεσίας, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος μας. Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη για την ενεργή στήριξη στον Δήμο μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video