ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Λότζια σπουδαίοι Ολυμπιονίκες

Τον Πύρρο Δήμα, τους Ολυμπιονίκες Κώστα Θάνο και Ηρακλή Δεσκουλίδη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Καργιωτάκη υποδέχτηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Τον τρεις φορές χρυσό και μια φορά χάλκινο Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα, καθώς και τους Ολυμπιονίκες της Πάλης Κώστα Θάνο (4ος στην Ελληνορωμαϊκή) και Ηρακλή Δεσκουλίδη (7ος στην Ελευθέρα), αλλά και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννη Καργιωτάκη, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Οι τρεις Ολυμπιονίκες και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκαν στο Ηράκλειο για να συμμετάσχουν στην «Γιορτή του Αθλητισμού στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη», την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠάλΕυΕ» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, το πρωί της ίδιας μέρας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.

Η εκδήλωση, της οποίας το κεντρικό θέμα ήταν η οδική ασφάλεια, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων της πόλης.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους Ολυμπιονίκες και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Ηράκλειο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τόσο για τα οφέλη της άθλησης από μικρή ηλικία και την πολιτική του Δήμου σε θέματα μαζικού και σχολικού αθλητισμού, όσο και για θέματα οδικής ασφάλειας και την χρησιμότητα του  Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην εκπαίδευση μιας νέας, καλύτερης γενιάς οδηγών.

Ο Πύρρος Δήμας, ο Κώστας Θάνος, ο Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Γιάννης Καργιωτάκης από την πλευρά τους, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου και τόνισαν θα ήθελαν να  συνδράμουν για την μελλοντική διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων πάλης ή άρσης βαρών στο Ηράκλειο.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Δήμαρχος δώρισε στους αθλητές ένα μετάλλιο του Δήμου Ηρακλείου κι εκείνοι του δώρισαν μια τιμητική πλακέτα.

«Είναι τιμή μας που υποδεχόμαστε στον Δήμο έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών, τον Πύρρο Δήμα αλλά και τους Ολυμπιονίκες  Κώστα Θάνο και Ηρακλή Δεσκουλίδη, καθώς τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Καργιωτάκη. Τους ευχαριστούμε που συνέδραμαν κι εκείνοι με την παρουσία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και κυρίως τους ανθρώπους του Αθλητικού Συλλόγου “ΠαλΕυΕ”.

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα είναι πάντα δίπλα σε προσπάθειες που προάγουν τον σχολικό αθλητισμό αλλά και θέματα τόσο σημαντικά όσο η οδική ασφάλεια».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video