ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επέκταση δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στο Γάζι

Επέκταση δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στο Γάζι

Δεκτή έγινε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου από τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, για επέκταση δρομολογίων των αστικών λεωφορείων σε περιοχές νότια του Γαζίου.

 

Ειδικότερα, πρόκειται για τρία δρομολόγια της γραμμής Νο 8 που τερμάτιζε στο Ι.Τ.Ε. και που από την 1η Δεκεμβρίου επεκτείνεται, καλύπτοντας και την περιοχή του Κολυβά, στον νότιο παράλληλο του ΒΟΑΚ. Οι ώρες των νέων δρομολογίων θα είναι σε πρώτη φάση στις 07:25, 11:30 και 17:20 και ανάλογα την επιβατική κίνηση, θα επανεξεταστούν στο μέλλον. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε συνάντηση που είχαν οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος και Άρης Σαλούστρος με τον Πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργο Βουλγαράκη και το μέλος του Δ.Σ. Μανόλη Χουρδάκη, οι οποίοι και κατανόησαν την αναγκαιότητα αυτής της επέκτασης.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Για μια ακόμα φορά συνεργαζόμαστε άψογα με το αστικό ΚΤΕΛ και καταφέρνουμε να πετύχουμε την επέκταση μιας γραμμής στο Δήμο μας, εξασφαλίζοντας καλύτερη εξυπηρέτηση για τους συμπολίτες μας που διαμένουν στα νότια του Γαζίου. Ήταν μια αναγκαία παρέμβαση και χαίρομαι ιδιαίτερα που η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά. Με την ευκαιρία θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Καλλέργο Βουλγαράκη και όλα τα μέλη της Διοίκησης για την άριστη συνεργασία μας και την κατανόηση που δείχνουν στις προτάσεις της Δημοτικής μας Αρχής».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video