ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηράκλειο: Ημερίδα με θέμα "Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και στην Κοινωνία"

φωτογραφία αρχείου

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, το Σύλλογο Υπαλλήλων Ελλάδος/Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου και το Τεχνικό Επιμελητήριο Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Αν Κρήτης, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και στην Κοινωνία".

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 6μμ. Τεχνικοί Ασφαλείας, επιστημονικά καταρτισμένοι σε θέματα Ασφάλειας στον Εργασιακό Χώρο, θα δώσουν απαντήσεις για το πώς μπορούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στον χώρο της Εργασίας τους, αλλά και ποιος ο ρόλος τους στην λήψη συγκεκριμένων μέτρων ασφαλείας.

Επίσης, οι ομιλητές θα αναφερθούν στην διαχείριση Κρίσεων και στην αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών, ενώ ειδική αναφορά θα γίνει και στο Νομοθετικό Πλαίσιο, με εστίαση στον Ν. 3850/2010, που αφορά στην  Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία.

Ομιλητές θα είναι οι:

 • Ανδρέας ΢τοϊμενίδης, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ-
  ΣΤΥΕ, Διοίκηση ΓΣΕΕ, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Προεδρείο του
  Ευρωπαϊκού Οργανισμού ΥΑΕ (EU-OSHA)
 • Ινιωτάκης Πέτρος, Aντ/ρχος Υπεύθυνος για Υγιεινή & Ασφάλεια στους
  χώρους εργασίας των εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου.
 • Καλογεράκη Αικατερίνη, Χημικός Μηχανικός, Επιθεωρήτρια Ασφάλειας και
  Υγείας στην Εργασία Ηρακλείου.
 • Ασπιρτάκης Ιωάννης, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Επιστ. Υπεύθυνος
  Εργοπρόληψη.

 

Συντονιστής της Εκδήλωσης θα είναι ο Ιωάννης Παπαδάκης, Πρόεδρος Σ. Τ. Υ.Ε. Ηρακλείου, Δ.Σ. ΟΣΕΤΕΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video