ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξετάζει σχέδιο νόμου για την ρύθμιση όλων των θεμάτων για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξετάζει σχέδιο νόμου για την ρύθμιση όλων των θεμάτων για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Με την υπ’ αριθμ. 6061/16-05-2018 ερώτηση αλλά και την υπ’ αριθμ 338/12-10-2018 αναφορά του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη Χρήστο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, είχε επισημάνει την ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση ώστε το έργο της εξέτασης δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφορά υποψηφίων οδηγών να συνεχίσει να εκτελείται εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπηρεσιών και εκτός του χρόνου που καλύπτεται από την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία υπερωριακή απασχόληση.

Σε απάντηση των ανωτέρω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, η αρμόδια Διεύθυνση Οδικής Κυκλοφορίας και Ασφάλειας με το αρ. πρωτ. Δ8/78866/7595/16-10-2018 σχετικό έγγραφο της, είχε κάνει γνωστό, ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξετάζει σχέδιο νόμου για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν στο νέο τρόπο εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών.

Επιπλέον με την Εγκύκλιο Οικ. 82184/7853/2018 – αναφορικά με την μηνιαία αποζημίωση σε εξεταστές υποψηφίων οδηγών, το Υπουργείο ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι το σχέδιο νόμου με τίτλο «∆οκιµασίες προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις» βρίσκεται για επεξεργασία στη Κεντρική Νοµοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕ.Ν.Ε), προκειμένου μετά την επεξεργασία του να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση.

Στο ως άνω σχέδιο νόµου περιλαµβάνεται άρθρο, στο οποίο ορίζεται ότι: «η προθεσμία της παραγράφου 1 του άρθρου δεύτερου του ν. 4402/2016 (Α΄ 121) παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2018. Από 1η Μαΐου 2018 στους υπαλλήλους - εξεταστές υποψηφίων οδηγών και οδηγών θα καταβάλλεται µηνιαία αποζηµίωση, όπως αυτή έχει καθορισθεί στην Κ.Υ.Α. 75186/10428/15.11.2016 (Β΄4080)». Η συγκεκριµένη διάταξη έχει ήδη γνωστοποιηθεί σε συνάντηση του Υπουργού Υποδοµών Μεταφορών µε την Οµοσπονδία (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.).

Σηµειώνεται ότι, η αναδροµική καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης των υπαλλήλων – εξεταστών για την για την εκτέλεση του έργου της δοκιµασίας προσόντων και συµπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών και η ως άνω παράταση καταβολής της, αφορά σε πραγματικά διενεργηθείσες δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video