ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδηλώσεις οικονομικής σκέψης από το ΟΕΕ/ΤΑΚ

Εκδηλώσεις οικονομικής σκέψης από το ΟΕΕ/ΤΑΚ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης διοργανώνει και φέτος τις Εκδηλώσεις Οικονομικής Σκέψης κατά τη διάρκεια Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, σε Ηράκλειο και Λασίθι, οι οποίες ξεκίνησαν από το 1998, προάγουν το δημόσιο διάλογο και φιλοξενούν υψηλού επιπέδου προσκεκλημένους.

Οι Εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στο Ηράκλειο την Τετάρτη 14/11 και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου με μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Η Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος» και ομιλητές τους κ.κ.

Κόλλια Κωνσταντίνο - Πρόεδρο ΟΕΕ

Λιαργκόβα Παναγιώτη - Καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρώην συντονιστή γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής και

Χριστοδουλάκη Νίκο - Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Πρώην Υπουργό, ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Συλιγάρδος Κώστας.

Θα συνεχιστούν  με μία ημερίδα που θα γίνει σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, την Τετάρτη 21/11 και ώρα 18:30,  με θέμα: «Brain Drain: Η μετανάστευση των Ελλήνων Επιστημόνων» και ομιλητές τους κ.κ.

Λαμπριανίδη Λόη (Θεολόγο) - Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ταβερναράκη Νεκτάριο - Πρόεδρο ΔΣ ΙΤΕ, Διευθυντή ΚΔ ΙΤΕ Καθηγητή, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τέλος η αυλαία των φετινών Εκδηλώσεων θα πέσει στον Άγιο Νικόλαο, με μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου τη Δευτέρα 10/12 και ώρα 18:30 με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Τουριστική Αγορά» και ομιλητές τους κ.κ.

Κοκοτό Φώτη - Τουριστικό Επιχειρηματία

Λιαπάκη Μηνά - Ιδιοκτήτη EyeWide Digital Marketing Agency και

Dr. Χριστίδου Αγνή - Διευθύντρια   Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Όλες οι Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video