ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηράκλειου

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηράκλειου

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ανατολικής Κρήτης, Γ. Σισαμάκης.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του: Το όραμά μας είναι το Ηράκλειο να γίνει κόμβος καινοτομίας, πολιτισμού και επιχειρηματικότητας. Να γίνει μία αξιοβίωτη πόλη, τόπος που σεβόμαστε και αγαπάμε. Φιλόξενος, ανοικτός, έτοιμος να αγκαλιάσει τον κάτοικο και τον επισκέπτη, τον άνεργο και τον επιχειρηματία, τον αγρότη και τον έμπορο, το φοιτητή και την οικογένεια

Αναλυτικά το κείμενο με το οποίο θέτει υποψηφιότητα και επίσημα πλέον για τον Δήμο:

«Αγαπητοί/ες συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έρχονται για να αναδείξουν τις νέες τοπικές διοικήσεις μέσα σ’ ένα εντελώς διαφορετικό θεσμικό, κοινωνικό και οικονομικό τοπίο. Ζούμε ραγδαίες αλλαγές σε παγκόσμιο κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα η χώρα μας αγωνιά για την έξοδό της από τη στενή επιτήρηση και τις μνημονιακές πολιτικές. Μπορεί οι δεσμεύσεις της χώρας να μην αφήνουν περιθώρια υπέρμετρης αισιοδοξίας, ωστόσο οφείλουμε να διαγνώσουμε τις δυνατότητες του τόπου μας και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για δημιουργία και ευημερία, ξεκινώντας από τις τοπικές κοινωνίες.

Το Ηράκλειο είναι ο μητροπολιτικός δήμος της Κρήτης που συγκεντρώνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ο πολιτισμός, η οικονομία της γνώσης, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιοτεχνία, η επιχειρηματικότητα αλλά και ο αγροδιατροφικός τομέας, που ακόμα στηρίζει την ενδοχώρα, δείχνουν τον προσανατολισμό, που πρέπει να πάρει ο Δήμος. Οι έντονες αντιθέσεις, που συναντάμε εντός του καλλικρατικού Δήμου Ηρακλείου, από την Αλικαρνασσό ως το Γοργολαϊνι, την Παλιανή και το Τέμενος, είναι το ζωτικό του πλεονέκτημα. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να μειώσουμε τις ανισότητες, να θεραπεύσουμε τις υπαρκτές αδυναμίες και να αναδείξουμε τις δυνατότητες του δήμου μας. Και, πάνω απ’ όλα, ανθρώπους με σύγχρονη αντίληψη και αποτελεσματικότητα, που θα απελευθερώσουν και θα αξιοποιήσουν τη δυναμική του τόπου μας και των δημοτών του, ανοίγοντας νέους δρόμους προόδου.

Μια ομάδα τέτοιων ανθρώπων με γνώμονα το ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας, προβληματισμένοι από τις παρωχημένες πρακτικές και λογικές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και ελπίζουμε να καταθέσουμε μια σύγχρονη, καινοτόμα και αντισυμβατική πρόταση για το Δήμο Ηρακλείου. Διαλέγουμε το δύσκολο δρόμο, ρίχνουμε τα κομματικά τείχη και φιλοδοξούμε να ενώσουμε τις δημιουργικές και δημοκρατικές δυνάμεις, βάζοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τις πραγματικές ανάγκες αυτού του τόπου.

Το όραμά μας είναι το Ηράκλειο να γίνει κόμβος καινοτομίας, πολιτισμού και επιχειρηματικότητας. Να γίνει μία αξιοβίωτη πόλη, τόπος που σεβόμαστε και αγαπάμε. Φιλόξενος, ανοικτός, έτοιμος να αγκαλιάσει τον κάτοικο και τον επισκέπτη, τον άνεργο και τον επιχειρηματία, τον αγρότη και τον έμπορο, το φοιτητή και την οικογένεια. Ένας τόπος, που φροντίζει τους κατοίκους με την ενσωμάτωση των αρχών και πρακτικών των ίσων ευκαιριών και την εξάλειψη κοινωνικοοικονομικών διακρίσεων. Ένας τόπος με προσωπικότητα και ταυτότητα!

Είμαστε άνθρωποι από διαφορετικές κοινωνικές, επαγγελματικές και γεωγραφικές αφετηρίες, που ζούμε και δρούμε στο Ηράκλειο. Άνθρωποι με όραμα, γνώση, αισιοδοξία και πάθος, που τολμούμε να διεκδικήσουμε ένα Ηράκλειο, που αξίζει να ζεις, ένα Ηράκλειο για όλους. Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι, αν δεν αποφασίσουμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής που θέλουμε, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Κλείνουμε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών αισιοδοξούμε ν’ ανοίξουμε τον κύκλο του μέλλοντος, της προοπτικής και της προόδου. Με αναβαθμισμένα συλλογικά όργανα, δημοκρατική λειτουργία και συμμέτοχους τους πολίτες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση. Με καθαρό βλέμμα και φρέσκια αντίληψη να μπολιάσουμε ιδέες, αξίες και γενιές, για να αλλάξουμε όλα όσα μας κρατούν καθηλωμένους ως κοινωνία.

Θεωρούμε ότι η επόμενη δημοτική αρχή δεν πρέπει να είναι ούτε ενδιάμεσος ούτε τερματικός σταθμός, αλλά η αφετηρία μίας νέας διαδρομής.

Τιμούμε το παρελθόν, σεβόμαστε το παρόν, διεκδικούμε το μέλλον για όλους. Δημιουργούμε τις συνθήκες, ώστε να συνεργαστούμε και να συνθέσουμε με σύμμαχο την κοινωνία και τους φορείς.

Σήμερα ανοίγουμε το διάλογο και σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας, ώστε να έρθει η κοινωνία στο προσκήνιο, να κάνουμε πράξη τ’ όραμά μας, να δημιουργήσουμε ένα Ηράκλειο για Όλους!»

Μελή της ομάδας για ένα Ηράκλειο για όλους.
Επικεφαλής της ομάδας, Σισαμάκης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

 

Ανδρουλάκης

Ιωάννης

Μηχανικός υπολογιστικών συστημάτων

Γιαμπουλάκη

Μαρία

Διευθύντρια κατάρτισης ΚΔΒΜ2- ΜΑ Συνεχιζόμενη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση

Δρακάκης

Κώστας

Χημικός Μηχανικός, Αντιπρόεδρος ένωσης καταναλωτών

Κώνστας

Χρήστος

Ιδιωτικός υπάλληλος, δημοσιογράφος

Λαμπρογιαννάκης

Θεόφιλος

Εκπαιδευτικός, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Μανιαδής

Βαγγέλης

Πολιτικός Μηχανικός Msc, Μελος αντιπροσωπεΊας ΤΕΕ/ΤΑΚ

Μαυράκη

Ειρήνη

Δικηγόρος, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Ν. Αλικαρνασσού

Μπολάκης

Αριστείδης

Πρώην Δήμαρχος Παλιανής, πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου

Παναγιωτάκης

Κωσταντίνος

Οικονομολόγος MSc, Επιχειρηματίας

Προκοπάκης

Κων/νος Γ.

Πρωτογενής τομέας και Τουρισμός

Ραψομανίκης

Γιάννης

Σύμβουλος ενέργειας, δημοσιογράφος

Ρηγάκης

Νίκος Γ.

Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου επισιτισμού ν. Ηρακλείου

Ροδάκης

Δημήτρης

Οικονομολόγος

Σαατσάκης

Γιώργος

Οικονομολόγος MBA

Σιμάκης

Σαράντης

Ιδιωτικός υπάλληλος, συντονιστής ομάδας εθελοντισμού και νέας γενιάς

Σισαμάκης

Γιώργος

Οικονομολόγος MSc, ΓΓ. Οικονομικού Επιμελητηρίου τμ. Αν. Κρήτης

Σταματάκης

Ιωσήφ

Δικηγόρος

Συγγελάκη

Δέσποινα

Δικηγόρος MSc, Πρόεδρος ΚοιΣΠΕ Μίτος, πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, πρώην Αντινομάρχης

Δρ. Συμεωνίδου-Σιδερή

Μαρία

Σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων Youthnet Hellas

Τερζάκης

Δημήτρης

Γενετιστής

Χρονάκης

Δημήτρης

Αν. Γεν. Γραμματέας ΕΠΣΗ, πρώην Αντινομάρχης, πρώην Αντιδήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων, πρώην αστυνομικός


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video