ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσία Σκουρλέτη η παγκρήτια σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

φωτογραφία αρχείου

Παγκρήτια σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Συμφωνα με σχετική ανακοίνωση “στη σύσκεψη αναπτύχτηκε ένας γόνιμος διάλογος και κατατέθηκαν οι απόψεις των στελεχών, μετά την κεντρική εισήγηση του γραμματέα της Κ.Ε, για το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019.

Καταρχάς υπογραμμίστηκε η πεποίθησή του ΣΥΡΙΖΑ για μια μεγάλη αλλαγή πορείας της χώρας, στην μεταμνημονιακή εποχή.

Η προσπάθεια και ο αγώνας αυτός για αλλαγή πορείας που θα αποβαίνει υπέρ των δυνάμεων της εργασίας, των επαγγελματιών, των μειονεκτούντων, της νεολαίας, πρέπει για να είναι νικηφόρος να στηριχτεί από ένα ευρύ μέτωπο των δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων.

Η συμμαχία αυτή θα στέκεται απέναντι στις νεοφιλελεύθερες, νεοσυντηριτικές και ακροδεξιές πολιτικές ισοπέδωσης των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, θα διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών, την προστασία του δημόσιου χώρου, του φυσικού περιβάλλοντος, θα ανακτά την αξιοπρέπεια των πολιτών και θα συμβάλλει στην προκοπή όλων και την κοινωνική συνοχή, με όρους ισοτιμίας και δικαιοσύνης.

Στα πλαίσια αυτά βρισκόμαστε σε ένα συνεχή, ειλικρινή διάλογο, με προοπτική συνάντησης και συνεργασίας με αυτές τις δυνάμεις και στην Κρήτη.

Οι αυτοδιοικητικές κινήσεις που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε διαδικασία ανοιχτών, θετικών συνομιλιών με τις δυνάμεις εκείνες της αυτοδιοίκησης που επιλέγουν να συμπορευτούν συνειδητά σ’ αυτήν τη στρατηγική στόχευση.

Άλλωστε τόσο το εγχώριο, όσο και το ευρωπαϊκό περιβάλλον το καλεί και προκαλεί:

  • Σε προγραμματικές συγκλίσεις προς όφελος των δυνάμεων της εργασίας.
  • Αντίστασης στις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.
  • Του εκδημοκρατισμού της οικονομίας.
  • Της βιώσιμης, ολοκληρωμένης, ισόρροπης ανάπτυξης με κοινωνικό και οικολογικό πρόσημο.

Στις δυνάμεις αυτές του ευρύτερου δημοκρατικού – προοδευτικού χώρου που δραστηριοποιούνται στην αυτοδιοίκηση ανήκουν τόσο οι δυνάμεις τη οικολογίας, όσο και οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς που τοποθετούνται με πράξεις απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και υπέρ ενός διαφορετικού υποδείγματος λειτουργίας της κοινωνίας.

Με τις κοινωνικές αυτές δυνάμεις βρισκόμαστε φυσιολογικά σε διάλογο και κοινή πορεία.

Είμαστε βέβαιοι, ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις ανοίγματος μιας νέας σελίδας ευημερίας και προόδου για την Κρήτη.”


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video