ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κεγκέρογλου: Να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία

Κεγκέρογλου: Να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία

Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα   σχολεία.

 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

 

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και τον  δήθεν έγκαιρο σχεδιασμό της  για τις καλύψεις των κενών στην εκπαίδευση,3 μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπάρχουν πάρα πολλά σχολεία που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον νομό Ηρακλείου αποτελεί το Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου, το οποίο είναι μια από τις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες εκτός της πόλης του Ηρακλείου, όπου οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, έχουν ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία του σχολείου.

Γονείς και μαθητές έχουν περιέλθει σε απόγνωση και όπως υποστηρίζουν, από το σχολείο ελλείπουν βασικές ειδικότητες και με επιστολή τους προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ζητούν να καλυφθούν άμεσα τα κενά του εκπαιδευτικού προσωπικού ενώ προειδοποιούν με κινητοποιήσεις.

    
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

 

  • Τι προτίθεται να πράξει το Υπουργείο έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε όλα τα σχολεία της χώρας γενικότερα αλλά και για τον Ν. Ηρακλείου ειδικότερα;
  • Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου;

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video