ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώσεις μελών της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ολοκληρώσεις μελών της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Σε ιδιαίτερα ζεστό, οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου η εκδήλωση των Ολοκληρώσεων της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ανοικτή Δομή Υποστήριξης τίμησε τα μέλη της, τα οποία ολοκλήρωσαν την κύρια φάση θεραπείας, ενδυναμώνοντας παράλληλα τα νεότερα μέλη στην προσπάθεια που κάνουν για απεξάρτηση. Σε μια εκδήλωση με τίτλο «Όταν οι άνθρωποι συναντώνται», άνθρωποι με διαφορετικές μορφές εξάρτησης (ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο) και μέλη των οικογενειών τους συναντήθηκαν, ένωσαν τις φωνές, τη θεραπευτική εμπειρία και τις δυνάμεις τους, δίνοντας ένα ενιαίο βροντερό μήνυμα, εκείνο της απεξάρτησης. Γιατί όταν οι άνθρωποι συναντώνται, καταθέτουν την αλήθεια τους και επικοινωνούν ουσιαστικά μεταξύ τους, τότε γίνεται εφικτή η αντιμετώπιση κάθε μορφής εξάρτησης. Όταν οι άνθρωποι βιώνουν την ανθρώπινη υπόστασή τους, αποκτούν όλη τη δύναμη που χρειάζονται προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες της ζωής τους και να είναι ευεργετικοί ως προς τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και ευρύτερα την κοινωνία.

Η Ανοικτή Δομή Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας (σε ξεχωριστές ομάδες) σε ενήλικες, άνω των 21 ετών, οι οποίοι έχουν κάποιο πρόβλημα εξάρτησης από παράνομες ουσίες (και είναι εργαζόμενοι ή φοιτητές), αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο. Παράλληλα, υποστηρίζει και τις οικογένειές τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video