ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Όχι" ΕΠΟΦΕΚ στην Ελληνογερμανική Συνέλευση

φωτογραφία αρχείου

Ψήφισμα εξέδωσε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων της Επαρχίας Κισάμου, η οποία λεει "όχι" στην διεξαγωγή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Στο ψήφισμα που εξέφωσε η ΕΠΟΦΕΚ αναφέρεται:

Ως γνωστό οι Έλληνες κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ένα ανεκτίμητο θησαυρό ανεκτίμητης αξίας , ο οποίος αποτελεί την Πολιτιστική μας Κληρονομιά, και ο οποίος περιλαμβάνει αξίες παναθρώπινες και διαχρονικές όπως αυτές της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας , της Δικαιοσύνη. Αξίες τις οποίες θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε ενάντια όσων τις επιβουλεύουνται και να τις διαφυλλάξουμε για τις ερχόμενες γενεές.
Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων της Επαρχίας Κισάμου η οποία απαριθμεί πάνω από 50 Πολιτιστικούς Συλλόγους συμμετέχει στο δίκαιο αγώνα ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ στη διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων.
Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο όσων αντιστάθηκαν ενάντια στο Φασισμό.
Ενώνουμε τις φωνές μας και βροντοφωνάζομε ΟΧΙ στη Γερμανοελληνική Συνέλευση ζητώντας την ματαίωση της στην Κρήτη η οποία μαρτύρησε κάτω από το φασιστικό ζυγό.
Λέμε ΝΑΙ στην ειρηνική συνήπαρξη, τη φιλία και τη συνεργασία των δύο Λαών, ελληνικού και γερμανικού, μέσα στα πλαίσια της ισότητας, της αλληλεγγύης και της δικαιοσύνης.
Απαιτούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση ,τα Πολιτικά Κόμματα ,την Τοπική Αυτοδιοίκηση ,τους Μαζικούς Φορείς ,του Πολιτιστικούς Συλλόγους, τη σθεναρή και αποφασιστική διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video