ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείο

Με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείο

Την περασμένη Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην περιοχή Μαλάδες, στον όμορφο χώρο του «Δεσποτικού».

Εκεί βρέθηκαν Μέλη του Συστήματος, της Περιφερείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης, γονείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι πολύ σημαντικοί για την πορεία του Συστήματος, που βρίσκονται πάντα δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Η βραδιά ήταν γεμάτη κέφι, χορό, τραγούδι και πλατιά χαμόγελα που γέμιζαν την αίθουσα.

Όλα αυτά, όμως, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχε και η στήριξη αρκετών χορηγών και ανθρώπων που έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια, τους οποίους και τίμησαν οι Ναυτοπρόσκοποι του 3ου.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να εμπεδωθεί στην σκέψη των Προσκόπων και των Ηρακλειωτών, ότι εορτάζοντες τον ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ, τον προστάτη της πόλης μας, επιθυμούν να πραγματοποιούν αυτή την εκδήλωση, δίκην πανήγυρης αφού πλέον τα παλιά πανηγύρια πλέον έχουν εκλείψει.

Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα του αλλά και όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην επιτυχία της βραδιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video