ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οικονομική βοήθεια 2,69 εκ. ευρώ στις ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου και Μινώα Πεδιάδας

φωτογραφία αρχείου

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την βούληση που υπάρχει από την κυβέρνηση για την ενίσχυση Δημοτικών Επιχειρήσεων για εκτέλεση έργων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, ενέκρινε οικονομική βοήθεια προς την ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου και τη ΔΕΥΑ Μινώα Πεδιάδας , συνολικού προϋπολογισμού 2,69 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκε η πρόταση που είχε υποβάλει η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου στην Πρόσκληση ΙΙ (Έργα Αποχετεύσεων) του προγράμματος «ΦιλόΔημος», η οποία στοχεύει στην εκτέλεση έργων διαχείρισης λυμάτων των οικισμών Μαράθου, Γωνιών και Αστυρακίου, συνολικού προϋπολογισμού 1.354.978,71 €. Επίσης εγκρίθηκε πρόταση που είχε υποβάλει η ΔΕΥΑ Μινώα Πεδιάδας για την Πρόσκληση Ι (Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης) του προγράμματος «ΦιλόΔημος», για αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, προϋπολογισμού 1.346.902,69 €.

Η υλοποίηση τέτοιων έργων - όπως αυτό που εγκρίθηκε για τις δύο ΔΕΥΑ -  αναμένεται να έχει μόνο θετικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες των Δήμων, καθώς θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα διαχείρισης των υγρών αποβλήτων οικισμών και ευρύτερων περιοχών  εντός του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και στη περίπτωση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου και θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video