ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προς τιμήν των 100χρονων του ΚΚΕ

Η κεντρική πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση της ΤΕ προς τιμήν των 100χρονων του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκέμβρη στις 8:00μμ στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡΙΑ». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία του Γραμματέα της ΤΕ Ηρακλείου Ανδρέα Κοκοσάλη και μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ: την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη…».

Η παράσταση αποτελεί πρωτότυπη καλλιτεχνική παραγωγή, της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου, με σενάριο και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρωνίτη. Πρόκειται για παράσταση με αφηγητές, θεατρικές δράσεις, κινηματογραφικές παρεμβάσεις, μουσικά μέρη και ποιητικές απαγγελίες, που αποδίδει ένα πολιτικό χρονικό της 100χρονης ιστορίας του ΚΚΕ, εκλαϊκεύοντας βασικά συμπεράσματα στρατηγικής, το ίδιο το Πρόγραμμα του ΚΚΕ.

Συντελεστές της είναι πανελλαδικά καταξιωμένοι επαγγελματίες καλλιτέχνες του θεάτρου, ερασιτέχνες ηθοποιοί και τεχνικοί, η θεατρική ομάδα Ηρακλείου της ΚΝΕ καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που διατίθενται από τις οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video