ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Νομού Ηρακλείου με τον Στ. Θεοδωράκη

Συνάντηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Νομού Ηρακλείου με τον Στ. Θεοδωράκη

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο ενημέρωσης όλων των πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Νομού Ηρακλείου κ. Γιώργος Χατζηδάκης και το μέλος του ΔΣ, κ. Λαμπράκη Ειρήνη συναντήθηκαν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και με τον Πρόεδρο του «Ποτάμι», κ. Σταύρο Θεοδωράκη, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου κ. Σπύρου Δανέλλη.

Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Λαμπράκη ενημέρωσαν τον κ. Θεοδωράκη για τα πλέον φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο επιδίδοντας του, ταυτόχρονα, το σύνολο των, κατά την τελευταία διετία, εγγράφων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας (ΠΟΙΚΞΓ) και του Συλλόγου Ηρακλείου προς τον Υπουργό Παιδείας και τους λοιπούς συναρμόδιους Υπουργούς.

Η ενημέρωση αφορούσε στο πάγιο αίτημα του κλάδου περί απόσυρσης της απαίτησης προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας όταν πρόκειται για απλή επικαιροποίηση ήδη υφιστάμενης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ΚΞΓ (Ν. 4093/12), αλλά και θέματα όπως τα μη αδειοδοτημένα ΚΞΓ, τα παράνομα ιδιαίτερα, τα παράνομα κέντρα σχολικής μελέτης, τη φοίτηση νηπίων σε ΚΞΓ χωρίς την ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, και τη μη σύσταση φορέα διαπίστευσης των φορέων πιστοποίησης της γλωσσομάθειας.

Ζήτησαν δε, και την δική του παρέμβαση προκειμένου να γίνουν, επιτέλους, δεκτοί εκπρόσωποι του κλάδου από τον Υπουργό Παιδείας, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατόν παρά τα επανειλημμένα έγγραφα αιτήματα μας καθ’ όλη την διάρκεια της υπουργίας του.

Ο κ. Θεοδωράκης, τοποθετούμενος, είπε ότι η παράταξη του και ο ίδιος θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες αναφορικά με την επίτευξη συνάντησης με τον Υπουργό, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ενημέρωσή του για τις θέσεις του κλάδου μας επί των παραπάνω θεμάτων και ότι θα μελετηθούν τα προσκομιζόμενα έγγραφα προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video