ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

N. Αντωνακάκης: Καθαρές κουβέντες για την υπόθεση του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων

N. Αντωνακάκης: Καθαρές κουβέντες για την υπόθεση του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων

Με αφορμή την εκδίκαση στο Εφετείο Χανίων της υπόθεσης του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων, για την οποία στον τότε Δήμαρχο Σφακίων και νυν αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε πρωτόδικα επιβληθεί ποινή 10 μηνών με αναστολή, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου και γνωστό στέλεχος της ΝΔ Νικος Αντωνακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι γνωστό σε όλους ότι με τον Παύλο Πολάκη μας χωρίζει πολιτική άβυσσος , όμως δεν γίνεται οι πολιτικές διάφορες μας να σταθούν απέναντι στο αυτονόητο.

Καθαρές κουβέντες : η παρέμβαση αυτή ωφέλησε την περιοχή που είχε μεγάλη επισκεψιμότητα την οποία αύξησε και δημιούργησε προϋποθέσεις για την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών που καταπλέουν εκει. Και επειδή το αυτονόητο εκτός από πολιτικά δεν πρέπει να έχει και γεωγραφικά όρια καλώ τους αρμόδιους φορείς στο Νομό Ηρακλείου αφού εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες εγκρίσεις άμεσα να προβούν σε ανάλογη παρέμβαση τόσο στο κόλπο του Αγίου Γεωργίου στη νήσο Ντια όσο και στην αξιοποίηση της εγκαταλελλειμενης Μαρίνας στα Μάλια .

Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίες. Σέβομαι το νόμο , ας σεβαστούμε επιτέλους και το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video