ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άλλαξαν… τα φώτα στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Άλλαξαν… τα φώτα στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Συνεχίζοντας τις εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου προχώρησε στην αλλαγή όλων των λαμπτήρων φωτισμού, με νέους, τύπου LED.

 

Πρόκειται για λαμπτήρες νέου τύπου, οι οποίοι εκτός από οικονομία, δημιουργούν παράλληλα πολύ καλύτερες συνθήκες φωτισμού σε όλους τους χώρους του λιμανιού. Ταυτόχρονα, έπειτα από δωρεά της εταιρείας ρυμουλκών Papadakis Group – την οποία η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου θερμά ευχαριστεί – τοποθετήθηκαν και 15 νέοι προβολείς LED, οι οποίοι ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τον φωτισμό του λιμανιού, που λόγω των αλιευτικών και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, χειμώνα – καλοκαίρι.

limanaki pantanasas 2 fwta led

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Λιμανάκι της Παντάνασσας, είναι ένας πανέμορφος χώρος ανάπτυξης πολλών δραστηριοτήτων. Με τις παραπάνω παρεμβάσεις, πετυχαίνουμε την αισθητή βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας και λειτουργικότητας και κατά τις νυχτερινές ώρες και συμβάλλουμε στο να κάνουμε πιο εύκολη τη δραστηριότητα όλων των επισκεπτών του.

Αξίζουν πολλά μπράβο στην Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου για τις παρεμβάσεις της, καθώς και στην εταιρεία ρυμουλκών Παπαδάκη, για το αυξημένο αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη διακρίνει».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video