ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Δήμαρχο Ηρακλείου για τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στο Δήμαρχο Ηρακλείου για τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Κοινωνική Φροντίδα Ευπαθών Ομάδων Κρήτης, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκέφτηκε τη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ κ. Γιώργο Τσαγκαράκη.

Τα μέλη του ΣΕΚΦΕΟ Κρήτης,κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, επεσήμαναν στον κ. Λαμπρινό το σημαντικό έργο, που έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, με τον κ. Λαμπρινό να εκφράζει την αμέριστη συμπαραστάτη του προς τους εργαζόμενους, αλλά και το δίκαιο αίτημά τους για νομοθετική ρύθμιση η οποία θα καλύπτει όλο το υπάρχον προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι.

voitheia spiti dimarxos2

Το πρόγραμμα « Βοήθεια στο Σπίτι», έχει κριθεί από τις τοπικές κοινωνίες ως μία από τις πιο αποτελεσματικές προνομιακές Δομές σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξυπηρετεί για τουλάχιστον 14 χρόνια, ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας κατ΄ οίκον.

Παράλληλα, ο κος Λαμπρινός, ως πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στην Κοινωνική Φροντίδα Ευπαθών Ομάδων Κρήτης ότι το σοβαρό αυτό ζήτημα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, στην οποία θα συμμετέχει και αντιπροσωπείας του συλλόγου ΣΕΚΦΕΟ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video