ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Βαρδάκη με εκπροσώπους εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου

Συνάντηση Βαρδάκη με εκπροσώπους εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17 καθώς και η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα νέων ειδικοτήτων, αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα της συνάντησης των εκπροσώπων του συλλόγου καθαριότητας εργαζομένων και εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου, με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν στον κ. Σωκράτη Βαρδάκη το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της πρόσληψης 223 ατόμων πανελλαδικά, οι οποίοι σύμφωνα με άρθρο 82 του ν. 4483/2017, έχουν ενταχθεί σε προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. και μπορούν να καλύπτουν οργανικές θέσεις σε Ο.Τ.Α Α’ βαθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τους εργαζόμενους έχουν παρουσιαστεί κάποια εμπόδια με αποτέλεσμα να μην έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη των εργαζομένων.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζητούν να μην υπάρξει καμία περικοπή στις αποδοχές των εργαζομένων εφόσον υπαχθούν στα Β.Α.Ε. και νέες ειδικότητες.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και θα υπογραφούν από τους αρμόδιους Υπουργούς οι αποφάσεις για τον διορισμό των εργαζομένων που υπάγονται στο άρθρο 82 του ν. 4483/17. Επιπλέον, διαβεβαίωσε τους εργαζομένους στην καθαριότητα, ότι θα υπάρξει διεύρυνση ώστε να υπαχθούν και νέες ειδικότητες στα Β.Α.Ε. με ταυτόχρονη αύξηση των κονδυλίων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video