ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Σάββατο η κηδεία του πρώην Δημάρχου Μοιρών

Πένθος για τον τέως Δήμαρχο Μοιρών Γιάννη Ρομπογιαννάκη που έφυγε από τη ζωή

Σε ηλικία 78 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή ο επί δύο τετραετίες (1982-1990) τέως Δήμαρχος Μοιρών με καταγωγή από το Ζαρό, Γιάννης Ρομπογιαννάκης, μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Είχε διατελέσει Αντινομάρχης επί θητείας Γιάννη Γαρεφαλάκη και Δημήτρη Σαρρή, ενώ είχε υπηρετήσει ως Διοικητής της ΑΤΕ Νοτίου Αιγαίου, Δωδεκανήσων και Κρήτης. Επί θητείας του είχαν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα καταστήματα της ΑΤΕ σε Τυμπάκι και Ασήμι.

Επίσης είχε διατελέσει υποδιοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου και του ΠΑΓΝΗ.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της εταιρίας ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενώ τον συνέδεε στενή φιλία με τους αείμνηστους Ανδρέα Παπανδρέου και Γιώργο Γεννηματά.

Επί θητείας του στον δημαρχιακό θώκο επιτελέστηκε σημαντικό έργο που βοήθησε στην περαιτέρω ανάπτυξη των Μοιρών, με σημαντικότερες παρεμβάσεις την πεζοδρόμηση και την κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων, την ανέγερση και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μοιρών και του Νηπιαγωγείου, την κατασκευή του Δημοτικού Μεγάρου, την ίδρυση του Μηχανολογικού και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, τη διαμόρφωση του αλσυλλίου του Κούλε, την λειτουργία των σφαγείων, την καθιέρωση εκδηλώσεων στη μνήμη των εκτελεσθέντων αγωνιστών και πολλές ακόμα παρεμβάσεις.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 3:00 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου Μοιρών.

apopsilive.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video